18.8 C
Belgrade
ponedeljak, 27 septembra, 2021

DRŽAVA POKUŠALA DA SAKRIJE: Tužiteljka iz slučaja „Hajat“ vršila uviđaj Cvijanove smrti!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Advokat Ivan Ninić više puta je postavljao nadležnima u Višem javnom tužilaštvu pitanje koji zamenik višeg javnog tužioca je prisustvovao uviđaju kada je pronađeno telo Vladimira Cvijana, a nakon što je konačno dobio odgovor postalo je, kako kaže, jasno zašto se identitet skrivao od javnosti.

Naime, Ninić je danas objavio na svom Tviteru odgovor Višeg tužilaštva na pitanje koji je tužilac prisustvovao uviđaju kad je pronađen Cvijanov leš, januara 2018. Nakon više neuspelih pokušaja tokom kojih je čak jednom dobio odgovor da je u pitanju bio „dežurni tužilac“, Niniću je odgovoreno da je u pitanju bila zamenica VJT Vesna Petrović, čije se ime više puta pojavljivalo u javnosti.

– Zašto se do danas skrivalo ime postupajućeg tužioca u predmetu Cvijan? Pa, zato što je reč o gospođi Vesni Petrović koja je iz Prvog OJT posle „uspešno“ rešenog predmeta „Hajat“ i leša u tom hotelu, avanzovala u Više JT gde je „rešila“ sudbinu leša u Dunavu – objasnio je Ninić.

- Advertisement -

Beogradsaki advokat naveo je da je u pitanju tužiteljka koja je svojevremeno zatvorila slučaj „Hajat“, u čijoj je sobi, nakon jedne estradne proslave, pronađen leš Ivane Bodrožić, bliske prijateljice vlasnika TV Pink Željka Mitrovića.

Iako je u zavničnom izveštaju navedeno da je Bodrožić preminula od fatalne kombinacije lekova i narkotika, deo javnosti, kao i njena pokojna majka, inače narodna poslanica Nada Bodrožić, sumnjali su da je u pitanju bio zločin.

Do danas ovaj slučaj je ostao pod velom misterije, kao i slučaj skrivene smrti bivšeg visokog funkcionera DS i SNS Vladimira Cvijana. Ispostavilo se da oba slučaja povezuje ime iste tužiteljke, koja je nedavno učestvovala u još jednom zanimljovom slučaju, s prizvukom države.

- Advertisement -

Tužiteljka Petrović bila je ona koja je saslušavala Igora Jurića, nakon njegovog istupanja u javnosti u vezi saznanja o političaru pedofilu, a koja je i potom slučaj „zatvorila“ jer Jurić, kako je tada saopšteno, nije hteo da sarađuje i otkrije ime političara.

O ovom skandaloznom saslušanju, kom je prisustvovala i šefica Višeg tužilaštva koja je sve vreme izlazila ispred kabineta kako bi telefonirala.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti