IZ IZBORNE TRKE U SANU ODLAZI ZORAN KNEŽEVIĆ, NEKA SE PRIPREMI NEBOJŠA LALIĆ

Obavezno pročitajte


Nakon što je domaća i regionalna javnost upoznata da će u ponedeljak akademik Zoran Knežević zvanično saopštiti da se povlači iz izborne trke za predsednika SANU, na korak od takve odluke je i moralni pigmej Nebojša Lalić, kandidat za novog generalnog sekretara.

Lalić je shvatajući da će na predstojećim izborima 30. marta dobiti jednocifren broj glasova, kako bi predupredio svoj lični i profesionalni debakl, povući će se iz izborne trke pod izgovorom da će podržati patriotsku opciju, jer je navodno shvatio da je pogrešio ulaskom u tabor „Kostićevaca“ (radi se o grupaciji akademika koji su po principima okultističke sekte lojalni odlazećem predsedniku SANU Vladimiru Kostiću.

- Advertisement -


Međutim, Lalić je do te mere omražen među kolegama u SANU da mu neće pomoći ni ako javno zaokruži glasački listić oponenata Vladimira Kostića. A Kostić trenutno drhti, jer shvata da se ipak u SANU neće obestiniti ona njegova s početka izborne kampanje „I posle Kostića, Kostić“.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Uhapšeni Srbi na Kosmetu, pronađeni noževi, čekić, sprejevi, srpske zastave…

Službenici tzv. Kosovske policije uhapsili su noćas dvojicu državljana Srbije nakon što su kod njih pronašli pendrek, maskirnu masku,...

Još priča na sličnu temu