3.3 C
Belgrade
četvrtak, 27 januara, 2022

DIREKTORKA SOCIJALNOG IZ BLACA: Oduzeću decu kome ja hoću

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Kako Otvorenosr.rs saznaje od zaposlenih u Centru za socijalni rad Blace, Ivana Petrović, direktorka ove ustanove je prethodnih dana pre događaja u Suvom Dolu i nasilnog pokušaja oduzimanja dece, bila upozorena od svojih zaposlenih da spusti loptu, da ne može tako da se ponaša. Međutim ona se nije obazirala na ovakve dobronamereno apele. Na sve te njihove apele ona je odgovorila ,,Ja mogu da oduzmem decu kome ja hoću“, navode dalje iz Centra za socijalni rad Blace.Deca iz Blaca sa bakom, FOTO: Privatna arhivaDeca iz Blaca sa bakom, FOTO: Privatna arhiva


Ivana Petrović, aktivan je član ženske mreže Srpske napredne stranke u Blacu i deo političkog miljea predsednika opštine Blace, Ivana Burgića i njegovog političkov mentora, Darka Laketića, predsednika okružnog osbora SNS u Toplici, piše Otvorenosr.rs.SRAMNO Na silu hteli nepokretnoj baki da oduzmu decu (VIDEO)Deca U MODRICAMA nakon što su ih otimali socijalni radnici: „Plašimo se i kad kola prođu“!


Oni se nisu ogradili od pravnog i fizičkog od strane direktorke, Ivane Petrović, u selu Suvi Do nadamak Blaca tj. nasilnog pokušaja oduzimanja dece.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti