26 C
Belgrade
četvrtak, 26 maja, 2022

IVANOVIĆ UNIŠTIO VLAST: Psovka koja se ori Srbijom

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Nezapamćena bahatost i bezobrazluk Vučićeve ministarke za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Darije Kisić Tepavčević i zamenika gradonačelnika Beograda, Gorana Vesića, zgrozili su srpsku javnost. Naime, ovom dvojcu zasmetali su venci na Spomeniku deci stradaloj u NATO bombardovanju, koji se nalazi u Tašmajdanskom parku, te su naredili da se uklone i bace, kako bi oni mogli da postave svoje. Najavljujući prilog o ovom skandalu, novinar Ivan Ivanović je upozorio gledaoce da je ono što će biti prikazano veoma potresno na ljudskom nivou.

– Neposredno pred polaganje venaca stradaloj deci u Tašmajdanskom parku, neko je pre ministarke Darije Kisić Tepavčević ostavio svoje cveće. Međutim, venci su zasmetali delegaciji, te su uklonjeni. Ministarka je došla sa, nezvanično, prvim čovekom Beograda, Goranom Vesićem. Poklonila se žrtvama, venci nisu vraćeni – glasio je prilog televizije Nova S.

Potom je reč ponovo uzeo Ivanović i upitao:

- Advertisement -

– I sad, bukvalno ne postoji mogućnost da normalan čovek… Ja stvarno ne znam šta bih rekao, sem ono “Jbt, šta nije u redu sa vama i kakvi ste to ljudi?” Ako hoćete prvi da postavite venac, ustanite jeb*** u sedam ujutru. Ko sklanja vence sa spomenika koji su postavili drugi ljudi, možda roditelji te dece koja su stradala? Da li zaista u vašim glavama postoji uverenje da ništa sem vas nije važno – rekao je Ivanović i dodao:

– I zašto vam smeta da se vidi još neko cveće? I šta sa vama jeb*** nije u redu? Evo, ja bih voleo da neko od vas izađe i kaže, šta sa vama nije u redu kao ljudima, bukvalno kao ljudima šta sa vama nije ok. Po mom mišljenju ništa, ali, eto, kako vi to vidite. Izađite i recite nam, zašto ste toliko bolesni – poručio je Ivanović.

- Advertisement -
SourceNova RS
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti