IVANOVIĆ ODGOVORIO KONU: Ne plačite po Fejsu, spasite narod (VIDEO)

Obavezno pročitajte

Ivanović nije ostao dužan Konu

„Niste nikada napisali da je Derbi ipak opasan, da je turnir opasan, da je izlazak na izbore možda opasan. I pošto sebe predstavljate kao vojno lice, moram da vam kažem da ste u boju napustili svoj narod privremeno. Vratili ste se posle deset dana, a mi smo silno stradali u tih deset dana, dok vi kao oficir niste bili na čelu kolone.

Nije vreme da plačete po Fejsbuku, nego pokažite da ste muško, da ste zaista oficir, operite svoj obraz i spasite ovaj narod“, deo je Ivanovićevog odgovora dr Konu koji je nedavno na svom Fejsbuk profilu objavio da voditelj „ne bi trebalo da ga ostrašćeno napada“ kroz svoju emisiju „4 ipo muškarca“, te se osvrnuo na pitanje Ivanovićevo pitanje – zašto dr Kon kao epidemiolog nije insistrao na zabrani održavanja skupova i izbora.

- Advertisement -

Voditelj Ivan Ivanović odlučio je da doktoru Konu, članu Kriznog štaba, odgovori na status koji je on pre nekoliko dana objavio na svom fejsbuk profilu.

Voditelj je to uradio upravo u svojoj emisiji “Veče sa Ivanom Ivanovićem”, koja je emitovana sinoć na Nova S.

Ivanović se prvo obratio publici:

“Vi ste bili zaključani u svoje kuće, onda ste dovedeni pred televizore gde vam je mleven mozak svakoga dana. I onda kada je to prošlo, rečeno vam je da je sve okej, samo da biste došli na izbore i glasali. Odmah sutra dan ujutru je stiglo obaveštenje o tome da ništa nije okej. Možda pomremo i gore nego pre dva i po meseca, kada smo bili zaključani”, rekao je Ivanović na početku svog stend up – a, a zatim se obratio i dr Konu:

“Apropo tih pisanija na Fejsbuku, da ne bude da imam neki problem, hteo bih da pozdravim doktora Kona. Veoma mi je drago da gledate moju emisiju, to je dosta dobro za čovekovu psihu. I moram da Vam kažem da ste vi ćutali doktore Kon, dok se sve ovo dešavalo, nešto i niste pisali po Fejsu. Niste nikada napisali, recimo, da doktor Nestorović koji je izbačen iz Kriznog štaba, relativno lupa gluposti.

Niste nikada napisali da je Derbi ipak opasan, da je turnir opasan, da je izlazak na izbore možda opasan. I pošto sebe predstavljate kao vojno lice, moram da vam kažem da ste u boju napustili svoj narod privremeno.

Vratili ste se posle deset dana, a mi smo silno stradali u tih deset dana, dok vi kao oficir niste bili na čelu kolone. Nije vreme da plačete po Fejsbuku, nego pokažite da ste muško, da ste zaista oficir, operite svoj obraz i spasite ovaj narod”, istakao je Ivan.

ivanović,

Naime, voditelj Ivan Ivanović je tokom svoje emisije “4 i po muškarca sa Ivanom Ivanovićem”, komentarisao porast broja obolelih od koronavirusa, i izrazio nevericu što su se izbori, turniri i “Večiti derbi” uprkos tome odžali.

On je u svom izlaganju istakao da struka uvodi mere odmah nakon izbora, kako bi narod zaboravio “smejuriju od izbora”, ali i kako bi se skrenula pažnju sa Kosova.

“Očekujem da će dobri doktor Kon, kome nije poznato da li je bilo slučajeva korone sa derbija, da preporuči sve moguće zabrane ovog sveta, i da će dozvoliti jedino fudbalske utakmice koje nam očigledno ništa ne smetaju.

Ja lično očekujem da će od sutra krenuti korona ludilo koje će služiti tome da zaboravite ovu smejuriju od izbora i da ne primetite šta se dešava sa Kosovom narednih sedam dana.

Mislim da bi bilo najbolje da čuvena struka, vas troje, četvoro koji ste jahali TV ekrane mesecima i pričali nam bajke, a svi ste glasali i ništa niste rekli protiv masovnih okupljanja, da sada ćutite i da prestanete više da za*ebavate ovaj narod”, rekao je Ivanović tada u svojoj esmiji, ali mu je onda epidemiolog Predrag Kon odgovorio statusom na Fejsbuku:

“Ivan Ivanović, koji vodi moju omiljenu emisiju, smatra da je trebalo da u vreme zdravstvenog odmora zabranim održavanje skupova i izbora. Hvala mu što misli da imam toliku moć. S druge strane tokom čitavog korona perioda do sada, vrlo se korektno ponašao po pitanju zaštite u svojoj emisiji.

Ne bi trebalo da me ostrašćeno napada, jer je to prava svinjarija. Nisam glasao iz principa jer se bavim ovim poslom. Samo me interesuje, pošto sam objavu postavio nakon što sam još od 12. juna pismeno upozoravao tamo gde je trebalo, da li zaista misli da je rešenje da svi pomremo i po čemu se sa takvom izjavom razlikuje od svih onih koji ignorišu postojanje ove epidemije”, napisao je tada dr Kon.

Inače ovo je bila poslednja epizoda “Veče sa Ivanom Ivanovićem” u ovoj sezoni, a nove emisije vas očekuju već od septembra. Dok emisiju “4 i po muškarca sa Ivanom Ivanovićem” možete pogledati u ponedeljak u redovnom terminu na Nova S televiziji.

SourceNova S

1 COMMENT

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu