IVAN VUKOVIĆ JE IPAK PREBIJEN

Obavezno pročitajte

Na prijemno odeljenje Urgentnog centra u Podgorici, danas nešto posle 17 časova primljen je Ivan Vuković, bivši gradonačelnik Podgorice i visoki funkcioner DPS-a.

- Advertisement -

Kako nezvanično saznajemo, Vuković nije želeo da sarađuje sa pripadnicima MUP-a Crne Gore i objasni im na koji način je zadobio telesne povrede, čiji stepen će se naknadno utvrditi, po završenom izveštaju dežurnih lekara specijalista.

Naša redakcija je po prijemu ove informacije pokušala da ostvari kontakt sa nekim od nadležnih lica iz podgoričkog Urgentnog centra, međutim u tome nismo uspeli, s obzirom da niko nije želeo da se oglasi po slučaju Vuković.

Međutim, iako je današnje kliničko zbrinjavanje Vukovića obavijeno velom tajne, ne isključujemo mogućnost da se Vukovićevo prebijanje može dovesti u vezu sa njegovim današnjim konfliktom sa Milom Đukanovićem u izbornom štabu, o čemu su već informisali svi regionalni mediji.

5 COMMENTS

  1. Koji ste vi bolesnici. Nema vam spasa, lazovcine odvratne. Da Bog da da se vama bave u Urgentnom centru BIA monstrumi

  2. Sram vas bilo kako lažete, da ima pravde zbog dezinformacija koje pišete zabranili bi vam i list i dalji rad, a usput bi platili veliku kaznu, smradovi!

Ostavite komentar

Najnovije objave

GLASAČKA DIJASPORA IZ LUKSEMBURGA I HANOVERA PREVARENA

Po starom dobro oprobanom receptu računovođe DPS-a i ovog puta ostaviće glasače iz dijaspore na cedilu. Koliko DPS vodi računa...

Još priča na sličnu temu

%d bloggers like this: