8.8 C
Belgrade
četvrtak, 23 septembra, 2021

SUKOB U MAFIJAŠKIM PORODICAMA: Brat Danice Drašković isprangijao Karadžića pajtosa od Danila Vučića!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Goran Karadžić, direktor JP Stara planima, bivši košarkaš Crvene zvezde i drug Danila Vučića, sa nekoliko televizijskih nastupa prevazišao je ministra Tomislava Momirovića (Tomu Monu) i Nebojšu Krstića (Krla) i postao kandidat za poltrona godine! Javnosti je malo poznato da je svojevremeno bio zamenik direktora hotela „Slavija“ i da je od višedecenijskog vremešnog direktora i rođaka Danice Drašković, Veselina Jovićevića svojevremeno dobio dobre batine na radnom mestu!

Kako je Vučićev tabloid “Alo!” pisao, Jovićević je 2015. pretukao svog tadašnjeg zamenika Gorana Karadžića, koga je postavio Danilo Vučić.Ovako je pisao Ovako je pisao „Alo“ 2015. godine

Nakon žestoke svađe koja je počela u kancelariji pravnice hotela, Jovićević je udario svog zamenika koji je od siline udarca pao na zemlju, te ga je udario još nekoliko puta dok je ležao.

- Advertisement -

Karadžić je odmah otišao u Urgentni centar, gde su mu sanirane povrede i prijavio je slučaj policiji.

– Istina je da se sve to tako odigralo – potvrdio je tada Karadžić.

Detalje, pak, po njegovim rečima, nije mogao da iznosi zbog krivičnog postupka koji je protiv vremešnog Jovićevića bio u toku. Javnost nikada nije obaveštena o ishodu sudskog postupka ali je Danin rođak i dalje direktor hotela „Slavija“ u centru Beograda, a Karadžić je u međuvremenu postao ni manje ni više nego direktor JP Stara Planinina i jedan od najživopisnijih poltrona porodice Vučić.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti