ISPLIVALI SU DOKAZI: Nada na Vučićevoj sisi!

Obavezno pročitajte

Pored predsednika Žike Gojkovića koji je u odboru direktora Telekom „Mtel“-a u Crnoj Gori, i potpredsednika Pokreta obnove kraljevine Srbije (POKS) Mirka Čikiriza direktno plaća režim Aleksandra Vučića da glumi opoziciju. Naime, Čikiriza je Vučić častio funkcijom pomoćnika gradonačelnika Kragujevca u kome apsolutnu vlast ima Srpska napredna stranka (SNS).

Ali, tu nije kraj! Ako se pogleda javni registar imovine i prihoda koje fukcioneri imaju obavezu sami da prijave Agenciji za borbu protiv korupcije, dolazi se do šokantnih informacija:

Potpredsednik POKS Mirko Čikiriz nije prijavio funkciju pomoćnika gradonačelnika Kragujevca, ali je zato prijavio da je još od 2017. godine na funkciji, ni manje ni više nego državnog sekretara u ministarstvu pravde sa platom od 91.650,49 dinara. Da šok bude veći, plaćeni „monarhista“ prijavio je još jednu državnu funkciju – Čikiriz je član Skupštine Fonda „Inex interexsport“ sa mesečnom apanažom od 59.998,00 dinara. Ako ste mislili da vas ništa više ništa ne može iznenaditi – može. Čikiriz je prijavio da je vlasnik i tri stana, od 73m2, 49m2 i 31m2, ali i akcija Aik banke i Sojeprotein. Kraljevski- nema šta, a bez kralja na valja!

- Advertisement -

Pokret obnove kraljevine Srbije (POKS) nastao je pod direktnim patronatom Andreja Vučića, koordinatora SNS za Vojvodinu, i ima zadatak da pokuša da obmane iskrene monarhiste koji su svakako protivnici Vučićevog režima. Uz podršku režimskih medija, POKS lažnim pozivanjem na obnovu kraljevine, treba da odvuče glasove koji bi inače pripali pravoj opoziciji i da na taj način da doprinos opstanku Vučića na vlasti.

U sprovođenju tog zadatka POKS će na izbore izaći u koaliciji NADA sa Demokratskom strankom Srbije, koja takođe ima zadatak da se predstavlja kao opozicija i čiji je predsednik Miloš Jovanović, čest gost Pinka, Prve, RTS-a… Ni Gojkovića ni Jovanovića tabloidi nikada ne napadaju, što je još jedan dokaz kakav je odnos ovih „opozicionih“ stranaka i vlasti.

Ostavite komentar

Najnovije objave

DF USTUPIO 140 BILBORDA JAKOVU MILATOVIĆU: Da pobjedimo Đukanovića, glasamo za Jakova!

Predsednički kandidat Pokreta Evropa sad, Jakov Milatović, dobio je otvorenu podršku od strane velikog broja političkih organizacija i dojučerašnjih...

Još priča na sličnu temu