19.9 C
Belgrade
ponedeljak, 26 septembra, 2022

ISPLIVALI DOKUMENT I POTPIS: Vučić molio da se održi Europrajd u Srbiji! Brnabićka potpisala!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Dok medijska propaganda Aleksandar Vučića besomučno i punom parom radi svakodnevno, stavljajući srpski narod u centrifugu, i ispirajući mu mozak e epicentru ludila se nalazi, zna se ko; srpski maniuplator i diktator Aleksandar Vučić.

Pad aviona iz Ukrajine u Grčkoj je prouzrokovao zloupotrebu Jasenovca od strane Vučića i fikcioni rat sa Hrvatima. Ispod žita je ostalo gde je taj avion putovao i matrica je jasna. Na svaki pravi problem koji se tiče naroda u Srbiji na televiziji se nameće nova, imaginarna tema kojom narod biva okupljen.

- Advertisement -

Tako je i sada. Aleksandar Vučić je sa leve strane poslao svoje građaniste koji podržavaju Gej paradu, sa desne strane je poslao svoje tzv. patriote koji su protiv gej parade, kako bi pokušao da iskontrliše ono čega se najviše plaši, a to je nekontrolisani haos na ulicama pobunjenog naroda u kojem nema članove BIA, a potpis? Potpis se krije. Ili se bar krio do danas.

Bolan od udaraca kovertama u glavu od strane Evropjeaca, lud od strane krađe srpskog naroda na svaki mogući i nemogući način, Aleksandar je shvatio da bi idealno bilo produžiti svoju vlast, bar još na deset godina, sa sve svojom opozicijom. A kako drugačije nego ako postane humanista i zamoli Evropu da se baš u Srbiji, zemlji Kneza Lazara, Cara Dušana, Nikole Tesle održi EuroPrajd, manifestacija koja je sve osim gej manifestacija.

To je agenda, koja ima za svrhu da proširi svoj lobi kako bi Evropa lakše dolazila do pedera koje bi u svojim kolonijama postavljala na vlast, u medije i javni prostor. Neki od primera seksualno devijantnih ljudi u našoj zemlji na pozicijama su Ana Brnabić, Filip Čukanović, Aleksandar Šapić, ali i Aleksandar Vučić, prvi peder među pederima.

- Advertisement -

A potpis i dokument za molbu o održavanju EuroPrajda u Srbiji? Aleksandar Vučić je naredio, a Ana Brnabić sprovela u delo. Aleksandar će kao Pilat oprati svoje krvave ruke, a Ana će da zakuca eksere na kovčeg patriotske, normalne i pristojne Srbije koja se bori protiv globalnog ludila.

A srpski narod? Srpski narod niko ne pita o mišljenju u vezi EuroPrajda. Srpski narod radi hrabro 10 sat u pelenama po kineskim fabrikama, dok sledećih deset sati opijen gleda fikcionalne ratove sa zemljama u regionu uživo na Hepiju i Pinku na kojima Boško Obradović i srbobugarka Milica Stamenkovski glume patriote.

Srpski narod niko ništa ne pita. Vreme ja da se to promeni.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

1 KOMENTAR

Ostavite komentar

Najnovije vesti