7.7 C
Belgrade
subota, 16 oktobra, 2021

ISPLIVALE FOTOGRAFIJE: Vučić kaže da nije razgovarao sa Veselinovićem, ali jeste Andrej, SVE ZABELEŽENO!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Naprednjački lider Aleksandar Vučić danas se pravdao posle jučerašnje konferencije za medije Marinike Tepić, koja je istakla da ga je policija prisluškivala jer je razgovarao sa ljudima povezanim sa kriminalom, pa je imao potrebu da kaže da nije razgovarao sa Zvnokom Veselinovićem i Milanom Radoičićem.

– Ja sam dva puta video na Kosovu Veselinovića, a mislim da se nikada u životu nismo čuli. Nemam ni njegov broj memorisan u aparatu… Sa Milanom nikada nisam razgovarao, osim ako je bio prisutan na sastancima kada sam prenosio poruke ljudima sa Kosova, pa su tu sedeli i ljudi iz Srpske liste – rekao je Vučić.

Posle ovih njegovih reči još jednom se oglasila Marinika Tepić, potpredsednica Stranke slobode i pravde, poslavši prvom čoveku naprednjaka i u slobodno vreme predsedniku Srbije više nego jasnu poruku.

- Advertisement -

„Nisam nikad pričao sa Radoičićem i Veselinovićem“

– Vučić se danas pravda da nije pričao sa Zvonkom Veselinovićem sa „MISLIM da se nismo čuli“ i „nemam ni njegov broj memorisan“! Bez brige, bata Andrej ima – napisala je Tepić uz fotodokumentaciju.

– A zašto mu direktora VBA Đura Jovanića zovu „nosač kofera“ za Emirate i Beograd na vodi – to je preskočio čak i da slaže – navela je potpredsednica Stranke slobode i pravde.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti