ISPLIVALE FOTOGRAFIJE IZ SNS-A: Evo kako je Hrkalovićeva započela karijeru, mlada nada sendvičara sa tužnim licem i jeftinom šminkom!

Obavezno pročitajte

O Dijani Hrkalović i njenim radnjama dok je bila desna ruka ministra policije Nebojše Stefanovića tek ćemo se naslušati, jer režimski mediji rade punom parom. Ipak, jedan od upečatljivijih detalja s njenog početka karijere je svakako prelazak iz stranke Bogoljuba Karića u SNS, gde ju je širokogrudo dočekao Aleksandar Stojanović, ozloglašeni direktor Doma zdravlja „Milutin Ivković“.

Prava je retkost naći ozbiljnu, osobu s autoritetom, u redovima Srpske napredne stranke. Otuda i ne čudi što je, kasnije će se ispostaviti prva dama režima, u SNS našla likove po meri.

Paliluski kabadahija i partijski kadar na čelu Doma zdravlja Palilula urniše zaposlene, i preti „nogom u dupe“, o čemu je Direktno.rs više puta pisao, a upravo ju je on dočekao kada je prešla u naprednjake 2012. Dodajmo da je na Paliluli stasao i Aleksandar Jovičić, hapšeni predsednik opštine, zbog omogućavanja nelegalne gradnje.

– Auuuu, 2012. godina, opštinski odbor Palilula SNS. Da li vam je poznata mlada nada srpske policije? – podsetio je na Tviteru Nemanja Šarović, predsednik pokreta „Ljubav, vera, nada“.

Da se ne zaboravi, Dijana Hrkalović se zaposlila u BIA, po nalogu Aleksandra Vučića, a onda i u MUP-u gde je imala vrtoglav napredak, a sad je režimski tablodi optužuju i da je rukovodila klanom Veljka Belivuka. Ono što je nesporno, opozicija je više puta upozoravala da tadašnja državna sekretarka Ministarstva unutrašnjih poslova prelazi svoja ovlašćenja i organizuje prisluškivanje novinara i opozicionih političara.

Hrkalović je bila desna ruka ministra policije Nebojše Stefanovića i šta je ona sve radila i po čijem nalogu, tek ćemo se naslušati. Za sada je u Centralnom zatvoru u pritvoru i sumnjiči se za trgovinu uticajem i zataškavanje tragova nakon ubistva Vlastimira Miloševića 2017.

Prešla je put od miljenice Aleksandra Vučića, SNS i prorežimskih tabloida, do državnog neprijatelja koji upravo naprednjačkom lideru radi o glavi. Sve ono što je opozicija govorila o Dijani Hrkalović, sada vlast prisvaja kao sopstvenu verziju o njoj, iako im je do juče bila uzdanica i nada.

I dok se sad režimski i manje režimski tabloidi, utrkuju da otkriju što više groznih detalja iz njene živopisne karijere na funkciji u MUP, Direktno.rs je o tome izveštavao i bio na vetrometini. Zna se ko je Dijanu vrbovao, zaposlio i promovisao u to što jeste.

1 COMMENT

Ostavite komentar

Najnovije objave

DRAGIŠIĆ SE PRAVDAO VOLOHONSKOM

Zoran Dragišić zv. Sijalica, profesor Fakulteta bezbednosti, u toku današnjeg dana kontaktirao je Vladimira Volohonskog, agenta GRU i lažnog...

Još priča na sličnu temu

%d bloggers like this: