24.3 C
Belgrade
nedelja, 1 avgusta, 2021

ISPLIVALA ISTINA: Vučić je peder i plašljivko, dobio šizofreno cepanje, pobegao uz stepenice kao princeza i plakao! (VIDEO)

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Gost Slavija info bio je potpredsednik Narodne stanke Miroslav Aleksić. U emisiji Intervju Aleksić je objasnio kako se zaista desio upad kod Aleksandra Vučića ali i kakavo je njegovo mentalno stanje. Vučić je posebno neartikulisan na određena pitanja vezana za delovanje njegove porodice kao organizovane kriminalne grupe. Iz ovoga se da primetiti da je zapravo patron plantaže Jovanjica bio Andrej Vučić a Predrag Koluvija samo izvršilac radova.

To Aleksić pokušava da dokaže i uspeo je u javnosti, nažalost ne i na sudu koji ima posebne kriterijume kad je Andrej u pitanju (sud je već jednom doneo presudu da je Andreju ukradena lična karta bez obzira što su mu uredno uplaćivane plate i doprinosi)?!

Kako je bolesni diktator kukavički pobegao i pokušao da spinuje javnost poslušajte u emisiji ali i mnogo toga o drugim delovima kartela koji upravlja Srbijom. Osim kriminala bilo je reči i o pregovorima režima i opozicije ali i preletanju pojedinih u režimski tabor.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti