ISPLIVALA ATLAGIĆEVA PROŠLOST PRE SNS: Hrvatska komunjara branila obnovu crkve!

Obavezno pročitajte

Na društvenoj mreži Tviter, osvanula je fotografija Marka Atlagića, poznatijeg kao Vučićevog glasnogovornika u Skupštini Srbije, kojom je ogoljena njegova ružna prošlost, koju, očigledno, svojim agresivno nacionalističkim nastupima pokušava da prikrije.

– Marko Atlagić, hrvatski komunista, član SKH, ubeđuje i nagovara meštane sela Parčići, Benkovac, sa ciljem da se spreči obnova hrišćanske crkve iz 12. veka i to 1988.godine – stoji u opisu fotografije koju je postavio Blažo Đurović.


Izvesni Marko je zamenio crvenu boju. Nekada je zabranjivao gradnju i obnovu crkava, a potom se pretvorio u militantnog nacionalistu, zahvaljući čijoj politici je iz Republike Srpske Krajine proterano 250.000 Srba.

Glasnogovornik Aleksandra Vučića, hvalio se i u Skupštini Srbije kako su fašisti dali mnogo nauci, a uzor u politici mu je i Franjo Tuđman! Danas je čovek za prljave napade na neistomišljenike režima, koji umnogome ima odlike onog kojem se i divi. Zapravo, što su sećanja na ružnu prošlost jača, utoliko je Atlagić i agresivniji.

Podsetimo, on je brutalno napao glumicu Seku Sablić, optuživši je za manjak patriotizma, jer je u intervjuu NIN-u izjavila da je otadžbina tamo gde je dobro, a ne gde je sarma. Nastavivši sa otvorenim pretnjama osobama koje su stale u odbranu Sablićeve, Atlagić je poručio glumcu Draganu Bjelogrliću, da napusti Srbiju.

Ostavite komentar

Najnovije objave

SOROŠEV VIRUS U SRPSKOJ AKADEMIJI NAUKA I UMETNOSTI

Američki milijarder Džordž Soroš je jedan od najznačajnijih boraca za uspostavljanje potpune dominacije neo-liberalnog kapitalizma na globalnom nivou, ali...

Još priča na sličnu temu