27.8 C
Belgrade
četvrtak, 16 septembra, 2021

LUDILO NAD SRBIJOM: Indijci umesto u karantinu na bazenu u gaćama!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Brojne Nišlije koje su minulog vikenda osveženje potražile na niškom bazenu „Čair“ neprijatno su bile iznenađene prizorom indijskih državljana koji su se kupali i sunčali u donjem vešu. Nakon njihove reakcije, svi koji su bili neadekvatno odeveni, udaljeni su sa bazena, ali se komentari na društvenim mrežama ne smiruju. Osim što izražavaju zabrinutost zbog toga što je Niš pun Indijaca tzv. „karantinskih turista“, naročito nakon što je kod dvojice potvrđena infekcija kovidom-19, građani su posebno revoltirani što su na kupanje došli u vešu.

„Bruka i sramota!“, „Ako su ljudi, nek se ponašaju kao ljudi, jasno piše da je na bazenu nedozvoljeno kupanje u donjem vešu!“, „Gde su stražari, čuvari?“, „Sramota, ovde nam se deca kupaju!“, „Šta će na bazenu Indijci, ako su ovde u karantinu?“, bili su samo neki od ljutitih komentara.

Ima i onih šaljivih: „Dva u jedan, em se okupaš, em opereš gaće“, „Što niste bacili ajkulu u bazen?“

- Advertisement -

Ima i onih, doduše u mnogo manjem broju, koji su pokušali da nađu opravdanje za postupak stranaca. Oni su pozivali na toleranciju i osuđivali najoštrije komentare. Jedan Nišlija je čak apelovao na svoje sugrađane da nezvanim gostima kupe gaće, jer kako je kazao „nisu oni ovde došli zato što su želeli, nego što su morali“.

Telegraf.rs se ovim povodom obratio se novoizabranoj direktorki Sportskog centra „Čair“ Branki Aranđelović i upitao je kako su se Indijci obreli na bazenu i zbog čega im je dozvoljeno da se kupaju u gaćama.

– Sportski centar „Čair“ ima uređeni sistem za prodaju karata i ne vrši nikakvu diskriminaciju prilikom prodaje karata. Na ulazu u bazen postoji služba obezbeđenja koja vrši kontrolu ulaska na bazen. Svi koji imaju regularno kupljene karte imaju pravo da uđu na bazen. Oni su bili savesni, uočili su nešto neobično u ponašanju ovih korisnika i obavestili su nadležne organe koji su postupili po svojim ovlašćenjima – navela je Aranđelović u pisanom odgovoru.

- Advertisement -
SourceTelegraf
- Advertisement -

Srodni članci

1 KOMENTAR

Ostavite komentar

Najnovije vesti