INCIDENT NA BEOGRADSKOM AERODROMU

Obavezno pročitajte

Samo zahvaljujući brzoj i efikasnoj reakciji policije, danas je na beogradskom aerodromu sprečen napad na valjevskog NVO aktivistu Čedomira Stojkovića zv. Čeda podmornica.

- Advertisement -

Podmornica je danas otputovao za Brisel, kako bi pokušao da dođe do finansijskih sredstava za svoju fantomsku NVO, ali prilikom dolaska na međunarodni terminal fizički je napadnut od strane Dragana Murara zv. Muki, čuvenog opozicionog aktiviste iz Obrenovca.

Kao što je poznato, Podmornica duguje određena finansijska sredstva Muraru, kojem je ostao dužan povodom nedavnog razbijanja antiputinovskog protesta u Beogradu.

Samo zahvaljujući brzoj reakciji organa bezbednosti, sprečen je incident širih razmera. Inače, kada je napadnut, Podmornica je ispuštao neartikulisane krike, u nameri da privuče pažnju okoline da je napadnut.

Strašno je šta sve građani Beograda moraju da trpe zbog sukoba lažnih nevladinih aktivista.

I još važnije pitanje šta o svemu ovome misle lažni ruski opzicionari Pjotr Nikitin i Vladimir Volohonski, koji se od nedavno nalaze u homoseksualnoj vezi i koji zajednički merače Podmornicu da ga presaviju kao staru pušku „Bokericu“.

Ostavite komentar

Najnovije objave

IGRA JE GOTOVA! BORELJ I ESKOBAR DEMANTOVALI VUČIĆA: Sporazum o Kosovu je OBAVEZUJUĆI i BEZ njegovog POTPISA!

Nije prošlo ni 24 sata od sastanka u Ohridu, a predsednik Srbije Aleksandar Vučić pokušao je da ubedi javnost...

Još priča na sličnu temu