Ilja Zernov – jedna nesrećna priča o gubljenju u „bermudskom trouglu“

Obavezno pročitajte

Izuzetno mlad, a već uveliko potrošen ruski „opozicionar“ Ilja Zernov ovih dana gorko proklinje sudbinu koja ga je spojila sa Čedomirom Stojkovićem (agent BIA), Pjotrom Nikitinom (agent FSB) i Vladimirom Volohonskim (agent GRU). Naivno hrleći njima u zagrljaj samo zbog želje da udovolji svojim homoseksualnim nagonima, Ilja Nejaki je upao u glib bolesnih polnih radnji, ali i još bolesnijih političkih ambicija ove crne trojke.

- Advertisement -

Poslednja akcija koju su smislili je da u javnost puste amaterski pornografski snimak njihovih orgija sa Zernovim, gde bi njihova lica bila zamućena, ali na kome bi se jasno videlo kako analno devastiraju mučenog Zernova.
Potom bi za ovaj filmić, koga su radno nazvali „Ilja popasao bermudski trougao“, tvrdili da predstavlja dokaz silovanja Zernova od strane trojice srpskih desničara.

Izbezumljen zbog ove đavolske zamisli, Zernov ozbiljno razmišlja da prvi izađe u javnost i za zlostavljanje optuži crnu trojku „podmornica“-Nikitin-Volohonski, pri čemu bi kao dokaz iskoristio činjenicu da se na snimku jasno vidi da jedan od silovatelja ima istetovirana dva ružičasta flaminga na levom gluteusu. Nakon toga će javno pozvati „Čedu podmornicu“ da se obnaži pred kamerama i pokaže da li je on taj koji je ovim „umetničkim delom“ ukrasio svoje izopačeno telo. Javnost će uskoro saznati punu istinu.

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu