IGOR JURIĆ: Tri MONSTRUMA su silovala dečaka u Sremskim Karlovcima!

Obavezno pročitajte

Jurić izneo jezive tvrdnje

Policija je nastavila da ispituje svedoke i obavlja razgovore sa svima onima koji, na bilo koji način, mogu da se dovedu u vezu sa slučajem silovanja devetogodišnjeg dečaka prošlog vikenda u Sremskim Karlovcima, kako bi što pre pronašli osumnjičenog, ili više njih, za izvršenje tog nedela, koje je zgrozilo domaću javnost.

jurić,,

U proteklih sedam dana, koliko je proteklo od tog gnusnog čina, kako se nezvanično saznaje, policijski inspektori razgovarali su sa mnogim osobama, među kojima i sa domaćinom rođendanske proslave na kojoj je, kako se sumnja, mališan napastvovan. Obavljena su i neophodna veštačenja kao i druge istražne radnje, ali još nema informacija o tome ko bi mogao da bude osumnjičen kao počinilac tog krivičnog dela.

- Advertisement -

Imajući u vidu da je u našoj zemlji u poslednje vreme zabeleženo niz slučajeva pedofilije, odnosno različitih oblika seksualnog zlostavljanja maloletnika, pitali smo Igora Jurića, osnivača Fondacije „Tijana Jurić“, koliko je ta pojava uzela maha i da li je naše društvo dovoljno svesno veličine te opasnosti kako bi joj se adekvatno suprotstavilo.

SourceKurir

Ostavite komentar

Najnovije objave

MOMIR STOJANOVIĆ: Opomena vlastima da razmisle ko je oslonac srpske politike na KiM

Nekadašnji načelnik Vojnobezbednosne agencije Momir Stojanović misli da je događaj u Banjskoj "poslednja opomena vlastima u Beogradu da se...

Još priča na sličnu temu