24.5 C
Belgrade
ponedeljak, 26 jula, 2021

I VUČIĆ VOLI DEVOJČICE: Bolesna fotografija kruži INTERNETOM, MEDIJI ZATAŠKAVAJU!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Srbija poslednjih meseci izgleda kao Sodoma i Gomora. Mediji ti tuže, mediji ti sude i sve izgleda kao jedan veliki rijaliti koji teče iz afere u aferu, u predahu od po par sati kada se objave vesti za vremensku prognozu. Aleksandar Vučić veliki mag propagande i laži krenuo je da odbacuje restlo i višak oko sebe. 

Na tapetu je bio Dragan Marković Palma i crveni komunisti iz SPSa oko kojih je ipsletena mreža afera oko bunga bunga žurki, pedofilije i perverzija a kao pokazna vežba za njihov odstrel bili su napadi na Miku Aleksića i Branislava Lečića koji su samo bili poligon za trening da bi se konačno krenulo na političare.

Sramne fotografije svi, ali ova se nigde nije pojavila.

vucic
Aleksandar Vučić i sramna fotografija
- Advertisement -

Predsednik Aleksandar Vučić, inače čovek koji sebe voli da zove picoustim, diktatorom, budalom, majmunom, bolesnikom i psihopatom i to uživo u programu bez ikakvog pardona, dopšuta sebi da se slika sa maloletnim devojčicama, i što je najgore njihovi roditelji puštaju da im on, koji na televiziji otvoreno priznaje da je bolesnik to radi.

Pogledajte vi kako on bolesno pući usne pored kamere, pogledajte vi to beskrupulozno koripćenje dece u svrhu političke kampanje. Za našu decu, jel?

Da li je ovo za našu decu? Zapitaj se, Srbijo.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

1 KOMENTAR

Ostavite komentar

Najnovije vesti

%d bloggers like this: