Huligani napali Vladimira Vuletića

Obavezno pročitajte

Nekadašnji funkcioner fudbalskog kluba Partizan Vladimir Vuletić napadnut je večeras na stadionu crno-belih, uoči duela kluba iz Humske sa Santa Klarom.

Kako pišu beogradski mediji, Vuletića je napala grupa navijača Partizana čiji je vođa bio Goran Veličković Goksi, žrtva Velje Nevolje i njegove monstruozne kriminalne grupe.Vladimir Vuletić FOTO: ATA ImagesVladimir Vuletić FOTO: ATA Images

Huligan je, naime, prišao Vuletiću i udario ga nekoliko puta, pre nego je priveden, ali i pre nego što je doskorašnji potpredsednik Partizana otišao u stanicu policije.

Bivši potpredsednik Partizana je i ispričao kako je izgledao sukob sa huliganima.

– Ja sam sa dva prijatelja i dvoje njihove maloletne dece, ušao na stadion, na istočni ulaz i došao do tribine. Dakle, na donjem delu tribine sam našao neka slobodna mesta i tu našao da sednem. Znači nije se to desilo ispred stadiona, kao što pišu tabloidi, već na stadionu. To je mnogo važno. Napad ispred stadiona je javna površina, a ovo je na stadionu – rekao je Vuletić za Nova.rs.

Njega je navijač upitao „Je l’ ukusan Goksi“, aludirajući na Gorana Veličkovića, jednu od žrtava klana Veljka Belivuka, uhapšenog vođe navijačke grupe „Principi“.

– Krenuo sam da sednem i iza sebe sam čuo glas: „Je l’ ukusan Goksi?!“. Okrenuo sam glavu i dobio sam istog sekunda jak udarac u predelu glave kod desnog uha na koje ne čujem ništa. Samo sam odgovorio „Nije“. Okrenuo sam opet glavu i dobio još jedan udarac od istog napadača u crnom kačketu i crnoj majici i crnim kratkim pantalonama. Znači on je bio uniformisan, a ubrzo se stuštilo njih nekoliko. Dobio sam i udarac u predelu kuka – ispričao nam je Vuletić.Vladimir Vuletić FOTO: ATA images

U tom momentu je reagovala Žandarmerija koja je bila, prema Vuletićevoj proceni, oko tri metra udaljena.

– Ona je reagovala i ja sam krenuo da izlazim onako prilično uzdrman. Ali, tada je Žandarmerija ušla u taj deo tribine i odmah ga je, da li ga je privela, šta mu je radila, ne znam. Uglavnom, lišila ga je slobode. Tog niskog i zdepastog u crnom. Tražili su od mene da ga prepoznam, ja sam ga prepoznao – kaže Vuletić.

SourceNova RS

Ostavite komentar

Najnovije objave

Stvarni motivi Nikitinove i Stojkovićeve “borbe za Ukrajinu”

Višemesečno kontaminiranje srpske javnosti velikim pričama kvazilidera “ruske opozicije” Pjotra Nikitina (agent FSB) i promašenog advokatskog slučaja Čedomira Stojkovića...

Još priča na sličnu temu