1.6 C
Belgrade
utorak, 30 novembra, 2021

HRVATSKA GRANICA BLOKIRANA: Srbi po 11 sati čekaju da prođu!(VIDEO)

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Hrvatska granica bokirana najverovatnije zbog odluke o obavezno pcr testiranju

Prepostavlja se da je razlog velikih gužvi i odluke što su naši građani iz rasejanja krenuli put Srbije, jeste taj što je Vlada naše zemlje donela odluku da je obavezan PCR test za sve koji uđu u zemlju počevši od 20. decembra
Veliki broj Srba je krenuo za novogodišnje praznike iz zapadne Evrope u Srbiju na odmor, iako se to možda nije očekivalo s obzirom na pandemiju korona virusa.

Prepostavlja se da je razlog velikih gužvi i odluke što su naši građani iz rasejanja krenuli put Srbije, jeste taj što je Vlada naše zemlje donela odluku da je obavezan PCR test za sve koji uđu u zemlju počevši od 20. decembra, te su putevi prebukirani.

- Advertisement -

Kako javlja portal “Svi Srbi u Parizu”, neki od naših građana ističu da se velika gužva najpre stvorila na granici između Austrije i Slovenije u nivou tunela Karavanke. Tu se, navodno, čekalo i do tri sata.

Prema navodima ovog sajta, možda još gora situacija je navodno na granici između Slovenije i Hrvatske. Kako javlja izvor tog portala koji se nalazi na granici, kolona duga oko devet kilometara uopšte ne pomera na ulazu u Hrvatsku.

Internet stranica “Svi Srbi iz Pariza” navodi da im se javila jedna srpska porodica koja živi u prestonici Francuske, te da oni čekaju čak 11 sati u tom delu, a kažu da su prešli tri kilometra za 11 sati. Ističu da ih je sačekao “blagi užas”. Prema prvim informacijama, hrvatska granična policija proverava da li putnici imaju PCR test

- Advertisement -

Još jedna srpska porodica se oglasila za taj portal i kažu da su bili blokirani još od 4.30 sati ujutru. Takođe, velike gužve su zabeležene na graničnim prelazima Batrovci i Horgoš.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti