24.5 C
Belgrade
nedelja, 22 maja, 2022

NOVI UDARAC ZA VUČIĆA: Hrkalovićeva donela papire u MUP, ne mogu joj ništa

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza i bivša državna sekretarka u MUP Dijana Hrkalović ponovo će biti saslušani u SBPOK zbog sumnje da su sarađivali s Veljkom Belivukom.

Dijana je u ponedeljak prvi put saslušana, ali tada je bila pod dejstvom jakih lekova za smirenje i na sva pitanja je samo kratko odgovarala sa “ne znam” i “ne sećam se”.

Ona je, kako saznajemo, policajcima dostavila i medicinsku dokumentaciju u kojoj piše da ima ozbiljnu psihičku bolest, ali će sve te analize ići na proveru.

- Advertisement -

Inspektori moraju da utvrde da li je Hrkalovićeva zaista bolesna ili je namerno pila lekove za smirenje kako bi izbegla poligrafsko ispitivanje.

hrkalovic

Slaviša Kokeza je prvi put saslušan u nedelju u SBPOK i inspektorima je tada ispričao da nikad nije upoznao Veljka Belivuka i da nema nikakve veze sa njegovim klanom.

Međutim, postoje dokazi da je lagao, zbog čega će ponovo odgovarati na pitanja policajaca. Zanimljivo je i da je Kokeza tada odbio poligrafsko ispitivanje (čak i na pitanje o tome da li ima saznanja o pripremi ubistva Aleksandra Vučića!?!), uz obrazloženje da mu je Aleksandar Stepanović, predsednik Višeg suda u Beogradu, lično savetovao da nipošto ne pristaje na detektor laži.

- Advertisement -

Kokeza je tokom saslušanja čak devet puta pomenuo Stepanovića.
Zbog toga će i predsednik Višeg suda uskoro biti pozvan na saslušanje u SBPOK.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti