HRABRO STALA PRED KORDON: Glumica Bojana Novaković podsetila policiju koga bi trebalo da čuvaju!

Obavezno pročitajte

Ispred Skupštine Srbije, u kojoj je danas na dnevnom redu rasprava o Zakonu o eksproprijaciji, održava se protest protiv usvajanja tog zakona.

Okupljeni građani protive se i donošenju novog zakona o referendumu, a objektiv kamere zabeležio je „raspravu“ glumice i aktivistkinje Bojane Novaković s kordonom policije. Kako javlja reporter Nova.rs, na tom skupu okupilo se nekoliko stotina ljudi.

Oni su protestovali i ispred ulaza iz Kosovske, a trenutno su ispred glavnog ulaza, na Trgu Nikole Pašića. Tamo demonstranti sede na stepenicama. Prisutne su i policijske snage. Bojana Novaković, inače, poslednjih meseci naročito aktivna u borbi protiv „Rio Tinta“ u Srbiji, a procena je javnosti da su izmene Zakona o eksproprijaciji upravo krojene za pomenutu kompaniju.

- Advertisement -

Stala je pred kordon i pokazala im da treba da su uz narod, a ne uz prevrtljivu vlast kojoj je u cilj pljačka i otimačina.

SourceNova RS

Ostavite komentar

Najnovije objave

Kraj zapadnog sna: Niko u svetu ne može da mu parira

Uprkos nadama i prognozama Zapada da će specijalna vojna operacija u Ukrajini devastirati ruski narod i svrgnuti Putina sa...

Još priča na sličnu temu