15 C
Belgrade
četvrtak, 6 oktobra, 2022

HRABRA SRPKINJA PORUČILA LGBT ORGANIZATORIMA I VLASTI: Moje dete će imati mamu i tatu, a ne roditelja 1 i 2!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Prisiljeni da otkažu paradu srama, naši političari iz vladajuće većine , na čelu s predsednikom i ministrima, sada forsiraju izjave raznih stranih ambasada i funkcionera iz različitih zemalja kako će otkazivanje unazaditi Srbiju na njenom pro-evropskom putu!

Poštovane dame i gospodo funkcioneri, mnogi cenjeni i uvažavani Srbi bili su homoseksualnih sklonosti i to ih nije sprečilo da budu poštovani i uspešni. Ali, oni su , kako dolikuje pristojnom čoveku, svoju intimu držali daleko od javnosti.

- Advertisement -

Srbija nema problem sa njihovim opredeljenjima i sklonostima. Imamo problem što vi to našoj deci prezentujete kao nešto prihvatljivo i normalno. Imamo problem , veoma ozbiljan, što umesto napadima na KiM moramo da se bavimo vašom šetnjom na povocima, sa lancima, golim zadnjicama i slikama svetaca kojima prikrivate genitalije. To je nije evropski ni demokratski! To je nakaradno! Evo, kao što rekoše skoro, ima ovih zemalja gde je zoofilija i pedofilija legalna, pa šetajte i prajdujte tamo! Molim vas!

Nemam ništa protiv nikoga lično, ali itekako imam protiv ove vrste provokacija!
Nemam ništa protiv nikoga lično, ali imam protiv vašeg kukanja kako ste ugnjetavani, maltretirani, poniženi, a u boljoj i na boljoj poziciji ste od normalnog,verski svesnog čoveka, zaštićeni kao beli medvedi!

Dosta više licemerja! Živite odlično! Dokaz tome je što se vaše trans operacije ( operacije promene pola i hormonske terapijae pre i posle ) plaća država Srbija, tj mi, a deca nam se leče SMS porukama!

- Advertisement -

I vi se i dalje žalite?! Ma dajte više!
I vi kažete neodržavanje Euro Prajda će unazaditi Srbiju na putu u Evropsku uniju?!

E pa, neka nas unazadi! Neka nas vrati i u mračni srednji vek, ali moje dete će imati mamu i tatu, nikad roditelja jedan i roditelja dva!
I koliko god vam teško padalo, pobedila je porodica, pobedila je Srbija!

Hvala svakom normalnom čoveku, svakom domaćinu, svakoj majci , svakom lekaru, svakom pripadniku policije ili vojske, svakom trgovcu, pekaru i higijeničaru koji je stao na branik porodice i tradicije!

Bez obzira što svakakvim izjavama hoće da vas demorališu i uplaše, bez obzira što kažu da smo suviše mali da bismo napredovali sami recite im ponosno da samo jaki mogu sami, sve ostalo je samo rulja! Zahvaljujući vama, Euro Prajda neće biti! Eto, toliko ste mali! Imajte to na umu!

HVALA SRBIJO !!!

Nina Mihajlović, LJUBAV VERA NADA

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

1 KOMENTAR

  1. Tako je, i većina tako misli! Nisam agresivna kad je gej populacija u pitanju. Smatram ih poremećenima ( čitala sam da je neki nemački lekar dokazao da gej osoba ima promene u mozgu ali su ga vrlo brzo ućutkali) i neka slede svoje opredeljenje ali u svojoj kući. I možda bi paradu i razumela da ih na nekoj paradi nisam videla da se ovako ponašaju kao što ova žena opisuje. Nakaradno obučeni, nakaradno našminkani, s lancima i katancima i još nekim glupostima. Pa iz aviona se vidi da ti nisu normalni. Sama gej populacija treba takve da obuzda jer onakvi izazivaju još veće ogorčenje u narodu. Drugo, nametljivo uvodjenje kvalifikacije roditelja 1 i 2 u još neka pravila, celom društvu, takodje izaziva revolt. Zar nam takva Evropa treba? I zar moramo da budemo toliko napredni, po svaku cenu? Mislim da je za Srbiju dovoljna sramota Brnabićka ali ajde neka to bude ustupak Evropi. I na tome da se završi! Svaka čast onome ko je izmislio šetnju roditelja sa decom. To je naš ponos a ne homoseksualci.

Ostavite komentar

Najnovije vesti

%d bloggers like this: