0.8 C
Belgrade
četvrtak, 27 januara, 2022

HRABRA DEVOJKA RASKRINKALA VLAST I OPOZICIJU: Naprednjaci grade – SSP vrši nadzor!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Postavila sam ova pitanja i upravi opštine, ali kako vreme prolazi, ja sve znatiželjnija, odgovora nigde. Zanima me, kao i mnoge kako je baš firma AB PROJEKT Blace izabrana da radi na projektu postavljanja letnjikovaca u Blacu?

Zbog čega im je od para iz budžeta plaćeno da obave radove koje je moglo obaviti JKP u čiju nadležnost i spada? Da li je realno da se uklanjanje rastinja naplaćuje po komadu umesto po meri očišćene površine? Ako JKP nema ljudstvo i mehanizaciju da obavlja svoje poslove na teritoriji opštine, neka rukovodstvo prizna da je nesposobno za rad.

Smatrate li da je cena jednog letnjikovca, površine 3×3m ili 9 m2 (bez temelja) od 600 000 dinara normalna? Šta mislite da ima u tom temelju i poravnatom zemljištu ispod kad samo izvođenje radova toliko košta? Litijum, možda? Osim ovog projekta „Letnjikovci“, može li iko da objasni kako je i između kojih firmi baš firma AB PROJEKT izabrana da radi nadzor radova izvođenih na teritoriji opštine Blace, plaćenih narodnim parama, u periodu od 2016 godine do sada? Potrudili smo se da vidimo koliko koštaju ti letnjikovci kod nas. Cene se kreću recimo kod firme EKO SAN KM od 1000 do 1500e. Pa zar je malo da se ukrade duplo već treba 3-4 puta? Da li su možda letnjikovci od oraha ili mahagonija, u dokumentaciji stoji četinarska građa?

- Advertisement -

Da li je vlasnik firme predsednik SSP-a u Blacu bio prinuđen da sklopi pakt sa SNS-om ne bi li bio angažovan na stručnom nadzoru? Sumnja se nameće sama, s obzirom da je gospodin Đorđević bio zakleti opozicionar, a takvi u ovom gradu ne mogu ni da fizikališu, kamoli da rade na ovakvim projektima? Znači li to da je i u ovo upleten vrh blačkog SNS-a, a da je dotični gospodin bio samo protok i sakupljač informacija podmetnut opoziciji? Eto teme za razmišljanje, a u međuvremenu….

Gospodo nadležni, odgovore možemo naći i sami, ali hoćemo ih dokumentovano od vas! Sugrađani, izvolite pogledajte predračun i ugovor o nabavci usluge stručnog nadzora na projektu „Letnjikovci“. Da li je realno da letnjikovac košta preko 10.000 evra? Šta se dešava, ocenite sami i podelite to sa nama ostalima.

Nina Mihajlović
Pokret Ljubav Vera Nada Blace

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti