34.7 C
Belgrade
četvrtak, 18 avgusta, 2022

Hotel sa 0 zvezdica u Švajcarskoj nema krov, prozore, vrata ali ima batlera

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Hotel na otvorenom

Hotel na otvorenom nastao iz želje da se ukaže na lepote švajcarskih Alpa ovog leta nastaviće poslovanje na veoma neobičan način.

hotel,

- Advertisement -

Iako hotel „Nul Stern“ trenutno ne posluje, za ovo leto priprema se svojevrsni „spin-off“ sa sobama bez krova i zidova koji će obuhvatiti još veći broj lokacija u Švajcarskoj. Zvaće se „Zero Real Estate“, prenosi portal „Nova“.

Hotel je zapravo delo dvojice braće, konceptualnih umetnika Franka i Patrika Riklina koji su ovim projektom želeli da pošalju poruku o prirodnim lepotama švajcarskih Alpa, ali na jedan malo drugačiji način.

- Advertisement -

Sam naziv znači bukvalno “nula zvezdica”, a sobe u ovom “hotelu” nemaju ni prozore, ni vrata, pa ni krov.

Ovo zdanje otvoreno je još 2016. i imalo je na raspolaganju nekoliko soba, odnosno apartmana, koji su se nalazili na oko 1.200 metara nadmorske visine u kantonu Sen Galen. Međutim, možda reč „sobe“ nije najsrećniji izbor s obzirom na to da su u pitanju postolja s bračnim krevetom i uz to noćnim ormarićima usred planinske divljine.

Možda ćete primetiti da ovoj slici nedostaje bar toalet, ali za one koji su odsedali u ovom jedinstvenom luksuzu, u neposrednoj blizini su imali kolibu s toaletom, ali i batler koji im je bio na raspolaganju. Jedna noć za ovu avanturu koštala je nešto više od 200 evra, a lista čekanja je bila ogromna.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti