5.1 C
Belgrade
nedelja, 5 decembra, 2021

HOLANDIJA SE DIGLA: Narod krenuo u borbu, krvavi obračuni na ulici, POLICIJA PUCA NA LJUDE! (VIDEO)

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Masovni protest protiv korona diktature, kovid pasoša i obavezne vakcine večeras u Roterdamu pretvorio se u krvoproliće. Na snimcima koji izgledaju kao građanski rat, vidi se kako policija puca bojevom municijom na goloruk narod (uglavnom mladići i devojke) dok u pozadini odjekuju vrisci, zvuci eksplozije, a po ulicama gore požari, zapaljen je veliki broj policijskih automobila.


Stravične scene gušenja protesta naroda u Holandiji za sada ne objavljuje nijedan medij u Srbiji ni u svetu, a snimci se šire društevnim mrežama.

Brutalna represija korona diktature pokazala je svoje lice u petak uveče u Holandiji.

- Advertisement -

Holanđani koji su učestvovali na protestu tvrde da on nije bio nasilan, niti je narod izazvao ovakvu rekaciju policije, već da ih je uplašio ogroman broj građana koji su izađli na ulice pa je režim naredio policiji da pobunu uguši u krvi.

Na zvaničnoj televiziji su priznali da je dvoje lica upucano na protestu (narod tvrdi da je mnogo više), a ne zna se koliko je ranjeno.

Na snimku ispod se vidi kako policija puca iz vozila u goloruke mladiće koji stoje i ne provociraju ovakvu reakciju, a potom jedan pada pogođen i vrišti od bola dok policija beži, a narod pritrčava da mu pomogne.

- Advertisement -

Požari gore na sve strane, uglavnom su automobili u plamenu, mnogo i policijskih vozila što se vidi na snimcima.

Mladi Holanđani su pokazali neočekivan otpor, ne razilaze se ni posle nekoliko sati, snimaju video materijale telefonima i bore se za slobodu uprkos britalnoj represiji policije prema svom narodu.

Pogledajte još video snimaka ovog sukoba u Holandiji, između naroda i odnarođene režimske policije.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti