Hodočasnik iz Podgorice krenuo ka Tvrdošu

Obavezno pročitajte

Zoran Mustur iz Podgorice krenuo je na hodočašče do Tvrdoša, gdje je planirao da se pričesti. Pošao je blagoslovom protojereja Predraga Šćepanovića, želeći da ojača sebe, a i da pokaže vjernom narodu u Crnoj Gori da se može stajati par sati u litiji, u borbi za svetinje.

Prošao je Zoran ratišta Hercegovine, Romanije, Republike Srpske Krajine. Neprijatelj ga nije povrijedio, ali zato bratska ruka jeste. Naime, 2016. godine, na protestu protiv ulaska Crne Gore u Nato, radio je kao redar i pokušao spriječiti ulaz provokatora među okupljene građane. Plaćenici režima su ga pogodili velikom kamenicom u glavu od čega i danas ima posljedice, napuknuće lobanje. Tada je izbjegao smrt i nalazio se 4 dana u dubokoj komi.

Zoran je sinoć noćio na Klobuku gdje su ga dočekala, kako on kaže, bratija iz Miholjskog zbora iz Trebinja i pripremili su mu toplu dobrodošlicu.

Danas nastavlja put ka Tvrdošu.

Ostavite komentar

Najnovije objave

KASNO ZORAN DRAGIŠIĆ U UKRAJINU STIŽE

Profesor Fakulteta bezbednosti i višestruko dokazani oportunista Zoran Dragišić je i u aktuelnom, za našu državu izuzetno teškom političkom...

Još priča na sličnu temu