HITNO; Sandulović: Počinjemo sa PRAVIM rijaliti programom, ŠEĆERU!

Obavezno pročitajte

Nikola Sandulović, predsednik Republikanaca Srbije koji se sve češće susreće sa cenzurama globalističkih medija i koji je u svetu sve više poznat kao srpski Donald Tramp izneo je ekskluzivno obaveštenje za javnost koje je uzdrmalo srpsku, ali i javnost na čitavom Balkanu. Obaveštenje prenosimo u celosti.

E K S K L U Z I V N O ! POŠTOVANI GRADJANI SRBIJE ! Danas U 14 H , 24.oktobra 2020g. REPUBLIKANSKA STRANKA počinje sa…

Posted by Nikola Sandulovic on Субота, 24. октобар 2020.

E K S K L U Z I V N O ! POŠTOVANI GRADJANI SRBIJE !Danas U 14 H , 24.oktobra 2020g. REPUBLIKANSKA STRANKA počinje sa pravim RIJALITI PROGRAMOM koji se dešava van OČIJU I ZNANJA gradjana Srbije.Pošto vlast priredjuje svakodnevno rijaliti program, i za to se čak i glasa putem telefona,(dok nam DECA UMIRU JER SE NE LEČE) REPUBLIKANSKA STRANKA je odlučila da isto kao i Država Srbija iskoristi svoje pravo o PRAVOM INFORMISANJU SVIH GRADJANA SRBIJE.Svedoci ste da je u Americi počelo sve da se IZNOSI NA SVETLOST DANA, shodno tome je i REPUBLIKANSKA STRANKA U DOGOVORU I ASISTENCIJU NAŠE UNIJE REPUBLIKANACA BALKANA I USA, dobila uputstva da je VREME DA SE I U SRBIJI POČNE SA IZNOŠENJEM ISTINE I NEOBORIVIH DOKAZA KOJI SE MNOGIMA NA ŽALOST NEĆE SVIDETI!!!!Vidimo se u 14 h !

Ostavite komentar

Najnovije objave

PORUKA NEMCIMA IZ RUSKE DUME: Uništićemo vaše tenkove kao i pre 80 godina

Vjačeslav Volodin, predsednik ruske Dume, izjavio je da će tenkovi koje će Nemačka isporučiti Ukrajini doživeti istu sudbinu kao...

Još priča na sličnu temu