18.6 C
Belgrade
utorak, 17 maja, 2022

HARADINAJ: Vučić nam sve završio, ostalo je još samo priznanje

NAJČITANIJE

- Advertisement -

„Ako Kosovo nije pred vratima NATO-a, da nam se svi pridruže na referendumu, za uniju sa Albanijom. Da stvorimo novi momentum, da živimo konsolidovanije i spolja i iznutra“, rekao je kandidat za predsednika Ramuš Haradinaj.

Haradinaj je u debati na Euronews Albania rekao da Srbiji i svima drugima šalje poruku da će blokadom Kosova proizvesti uniju sa Albanijom, piše Koha, a prenosi Kossev.

I, ukoliko je ova ideja, kako ističe lider AAK-a Haradinaj, opasna, onda bi svi trebalo da razmotre da se to ne dogodi, jer je zainteresovan za epilog 2024. godine.

- Advertisement -

Govoreći o dijalogu između Kosova i Srbije, Haradinaj je izjavio da bi priznanje već trebalo da se dogodi, a sada na stolu ostaje samo priznanje.

„Sada je vreme za priznanje. Da postoji rešenje u odnosima Kosova i Srbije u postojećim granicama. Ako sve ove naše nade iz nekog razloga izblede, šta ćemo reći svima onima koji su poginuli u borbi za našu slobodu, moramo im dati odgovor “, dodao je između ostalog šef AAK-a, kandidat za predsednika Kosova, na izborima 14. februara.

- Advertisement -
SourceKoosev
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti