Hapšenje u Partizanu, policija opkolila stadion

Obavezno pročitajte

Jake policijske snage od sinoć se nalaze i oko stadiona Crvene zvezde, ali i u Humskoj oko stadiona Partizana, koji je takođe pod potpunom blokadom i gde je na snazi – hapšenje.

Opsadno stanje u srpskom fudbalu, zbog nečega što baš i nema veze s fudbalom…

Policija se od srede u kasnim večernjim časovima, pod punom opremom s dugim cevima, nalazi i u Humskoj, pa stadionu Partizana ne može da se priđe ni sa jedne strane.

- Advertisement -

Međutim, naši fotoreporteri na licu mesta zabeležili su i hapšenje na stadionu Partizana. Kako javljaju reporteri Nova.rs, gužva je manja nego oko “Marakane”, ali je prilaz takođe blokiran.

Sve se dešava u okviru akcije koju su sproveli pripadnici Bezbednosne informativne agencije (BIA) i Tužilaštva za organizovani kriminal, u cilju hapšenja pripadnika organizovane kriminalne grupe koja se sumnjiči za najteža krivična dela.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Uhapšeno je ukupno 16 osoba, do sada, među kojima su vođe navijača Partizana Veljko Belivuk zvani Velja Nevolja i Marko Miljković. Policija radi na preteresu više desetina lokacija širom grada, među kojima je i prostorija na južnoj tribini stadiona u Humskoj.

SourceNova RS

Ostavite komentar

Najnovije objave

OGLASIO SE IVAN VUKOVIĆ I DAO KRATKU IZJAVU NA NAŠ PORTAL

Bivši gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković je kontaktirao naš portal i u kratkoj izjavi se osvrnuo na naše jučerašnje izveštavanje....

Još priča na sličnu temu