16.4 C
Belgrade
sreda, 18 maja, 2022

Zna se ko je napravio haos – završni čin može biti veliki rat!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Novinar Siniša LJepojević bez straha iznosi svoje viđenje o aktuelnoj pandemiji Kovid-19 zbog čega je jedan njegov intervju obrisan od Jutjuba. Ipak cenzura nije uplašila LJepojevića i u novom intervju za Helm Kast on ponavlja detlje o nastanku virusa, stavove o vakcniaciji i žestoko kritikuje Svetsku zdravstvenu organizaciju.

rat,
veliki rat

LJepojević je u prvom delu intervjua govorio o geopolitici, odnosima SAD, Kine i Rusije. On je ukazao da SAD nemaju više kapacitet za rat sa većim silama poput Kine i Rusije i da sada pokušavaju da pokrenu sukobe u zemljama tzv. “trećeg sveta” poput Etiopije.

– U toku je smena ekonomskog lidera sveta, nekad su to bile SAD a sada je to Kina – kaže LJepojević i da je ta promena glavni razlog histeričnih poteza SAD i pokušaja da se siutacija prokrene.

- Advertisement -

LJepojević komentariše sukob SAD sa Rusijom i pritiske Vašingtona na EU. Po njemu glavna žrtva ekonomskih sankcija prema Rusiji nije sama Rusija već nemačka privreda.

On sa rezervom gleda na kineske investicije u Srbiji postavljajući pitanje da li je ta vrsta industrije i lokacije koje se biraju zaista potrebna Srbiji

  

- Advertisement -
SourceHelmkast
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti