14.2 C
Belgrade
subota, 24 septembra, 2022

HAOS U SNS: POSLE GAĐANJA CIPELOM NA SEDNICI – UPOTREBLJENA PIKSLA (VIDEO)

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Da je nakon kraće rasprave predsednik Opštine Lebane Ivan Bogdanović staklenom pikslom pogodio njegovu suprugu i naneo joj lakše povrede, tvrdi Bojan Jović, doskorašnji direktor Turističke organizacije u ovoj varoši koji je bio akter sličnog incidenta kada je na sednici Skupštine on bacio cipelu u pravcu predsednika. Iz leskovačke policije su potvrdili incident, dok u Osnovnom javnom tužilaštvu kažu da za sada nemaju nikakve prijave.

Strasti u Lebanu se ne smiruju. Nakon incidenta sa bacanjem cipele na sednici lokalnog parlamenta i smene Jovića sa mesta direktora Turističke organizacije Lebane, došlo je do novog, u kome su on i njegova supruga žrtve.

Do incidenta je došlo nešto posle 15 sati, objašnjava Jović.

- Advertisement -

Moja supruga se juče vraćala sa posla i u dvorištu je doživela salvu uvreda od moje bratanice. Čuo sam galamu i pozvao svoju ženu da uđe u kuću i zanemari najgnusnije psovke. Pošto je ipak odreagovala i upitala čemu toliko vređanje, ka mojoj ženi je sa terase doleteo projektil. Sjurio sam se na dole i video da joj je ruka povređena. Sakrili smo se ispod terase, ušli u kuću i pozvali policiju, a zatim i hitnu pomoć – rekao je Bojan Jović, prenose Južne vesti.

Bojan Jović i Ivan Bogdanović, inače, žive u istoj kući, budući da je ćerka Bojanovog brata Gorana, koji je poverenik naprednjaka u Lebanu, udata za Bogdanovića.

On dodaje da je policija brzo došla, da su napravili uviđaj i da je utvrđeno da je Ivan Bogdanović njegovu ženu gađao staklenom pikslom.

- Advertisement -

Ona se srećom zaštitila i pogođena je u ruku. Mogao je da je ubije, ovo je pokušaj ubistva. Još uvek ne možemo da se smirimo, dali smo izjave policiji, a u toku dana ćemo zatražiti i policijsko obezbeđenje. Ja sam jutros morao moju suprugu da otpratim do posla, a moraću i da je sačekam. Mislim da su glavni krivci za ovo moj brat Goran i njegova supruga, sumnjam da su oni nalogodavci ovoga – zavšio je bivši direktor TO Lebane.

Iz leskovačke policije potvrđuju da je došlo do incidenta i da je reagovala patrola policije, ali ne daju više informacija.

Što se tiče policije, sve je odrađeno kako treba. Predmet je dostavljen Osnovnom javnom tužilaštvu u Lebanu i za sve informacije obratite se njima – kažu u policiji.

Ipak, u Tužilaštvu tvrde da njima nikakva dokumentacija i predmet nije dostavljen.

Mi za sada nismo dobili nikakav slučaj, ne možemo da kažemo šta se tačno dogodilo – rekli su iz tužilaštva u Lebanu.

U lebanskom Domu zdravlja kažu da je juče tokom popodneva Hitna pomoć intervenisala u nekoliko navrata, ali ne potvrđuju da li su bili na licu mesta i u domaćinstvu Jovića i Bogdanovića.

Sve poslove smo obavili maksimalno profesionalno – kažu u Domu zdravlja.

Podsetimo, pre samo nekoliko dana, na sednici Skupštine opštine Lebane sa funkcije direktora Turističke organizacije smenjen je Bojan Jović kome nije bilo dozvoljeno da prisustvuje sednici.

Kako je navedeno na sednici Skupštine, razlog za Jovićevu smenu je nedolično ponašanje, pošto je na prethodnoj sednici Skupštine održanoj početkom aprila u znak protesta i nezadovoljstava radom čelnika Opštine ka predsedniku Ivanu Bogdanoviću izuo i bacio cipelu.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti