HAOS U PREDSEDNIŠTVU CRNE GORE

Obavezno pročitajte

Kako ekskluzivno saznajemo, noćas posle 22 časa u zgradu Predsedništva Crne Gore vršeno je sistematsko uništavanje dokumentacije, koje je trajalo do ranih jutarnjih časova.

- Advertisement -

Naime, navedena odluka o uništavanju dokumentacije doneta je nekoliko dana uoči prvog kruga predsedničkih izbora u Crnoj Gori, i nije je mogao doneti niko drugi do Milo Đukanović, odlazeći crnogorski predsednik.

Kako naš izbor saznaje, Đukanović se opredelio na ovaj korak iz dva razloga. Prvi je sadržan u činjenici da sve analize i istraživanja javnog mnjenja ukazuju da Đukanović sigurno gubi u drugom izbornom krugu. Drugi razlog se odnosi na nameru da se izbegne privlačenje pažnje između dva izborna kruga, s obzirom da će na Đukanovića i njegove saradnike biti ogroman fokus javnosti do 2. aprila, kada je zakazano održavanje drugog izbornog kruga.

Sve ovo podseća na noć 30. avgusta 2020. korisne kada je masovno uništavana dokumentacija u crnogorskim državnim organima. Nadamo se da će se ovog puta reagovati na ovu destrukciju prema Crnoj Gori i njenom stanovništvu, i prekinuti ovaj začaran niz. Mada nikada ne treba zaboraviti ni onu staru izreku da „rukopisi ne gore“.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Američki ambasador optužio Srbe za nasilje na Kosovu i Metohiji i napad na NATO vojnike

Američki ambasador na Kosovu Džef Hovenijer optužio je na svom Tviter profilu Srbe za eskalaciju nasilja na severu Kosova. On...

Još priča na sličnu temu