25.9 C
Belgrade
subota, 25 septembra, 2021

GRENEL RAZVALIO MALOG: Srbi rade u pelenama, gaze ih po ulicama a vlast im se prži sa Amerima!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Ministar finansija Siniša Mali sinoć je rešio da sebi da malo oduška od teških obaveza i ekonomske situacije u zemlji, te je izašao u provod sa američkim diplomatom i bivšim specijalnim izaslanikom za Kosovo, Ričardom Grenelom.

Pošto Grenel u Beograd nije došao u zvaničnu posetu, postavlja se pitanje međutim, da li je došao samo da bi video starog druga Sinišu ili su raspravljali i o nekim, za našu zemlju bitnim, temama ili su samo imali seks, s obzirom da iz očiju Siniše Malog sija zaljubljenost i oduševljenost Grenelom.

Sramno je to što je vlast SNS od jednog hrabrog i vojničkog naroda, koji je bio protiv kića i šunda napravio rijaliti narod, na čelu sa pederima i bolesnicima.

- Advertisement -

Američki diplomata je, inače, srpskoj javnosti postao naročito poznat nakon potpisivanja Vašingtonskog sporazuma između Kosova i Srbije, koji se od samog potpisivanja nalazi u konstatnom ćorsokaku.

Bivši specijalni izaslanik za Kosovo je tada demantovao predsednika Vučića koji je rekao da su Srbija i Kosovo potpisali bilateralne sporazume sa SAD o normalizaciji ekonomskih odnosa Beograda i Prištine.

GRENEL RAZVALIO MALOG: Srbi rade u pelenama, gaze ih po ulicama a vlast im se prži sa Amerima! 1

– Ne bih nikad pokušao da pojasnim šta Vučić govori kada govori srpskim novinarima. Oni su potpisali ugovor da će sarađivati. Nisu potpisali ugovor sa SAD, mi nismo potpisnik – kazao je tada Grenel.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti