Grafiti, uvrede i polupana stakla na prostorijama SNS

Obavezno pročitajte

Nepoznati počinioci kamenovali su prostorije SNS u bloku 70 i ispisali grafite na kojima su poruke mržnje, kao i pretnje aktivistima stranke, saoppštio je opštinski odbor Srpske napredne stranke Novi Beograd.

„Ostrašćeni pojedinci nikako ne mogu da shvate da vandalsko ponašanje nije sredstvo dolaska na vlast. Takvim ponašanjem neće skrenuti pažnju na sebe i ugrabiti neki jeftin politički poen. Pretnje i vređanje ljudi koji se bore za Srbiju, ne mogu da zamene odsustvo političkih argumenata. Politika su ideje i program, a njima je jedini program mržnja prema predsedniku Aleksandru Vučiću i očajnička želja da se dokopaju vlasti”, navodi se u saopštenju.

- Advertisement -

U institucije se ne ulazi kamenovanjem prostorija stranke, niti zastrašivanjem ljudi, već putem izbora, a građani su se prošle godine jasno izjasnili kakvu vlast žele i tu nikakvih nejasnoća nema.

„Rekli su šta misle o vama koji ovakvim i sličnim ponašanjem sejete mržnju. Glasali su za program koji sprovodi Srpska napredna stranka, glasali su za jaku i uspešnu Srbiju, za kilometre novih autoputeva, za nove bolnice, škole, velike investicije i nova radna mesta”, navode iz SNS-a koji nasilnicima poručuji da je njihova politika – politika mira i stabilnosti, razgovora, kompromisa i poštovanja i da ih upotreba sile neće uplašiti niti sprečiti da nastave da se bore za prosperitet Srbije i bolji život građana.

SourcePolitika

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu