11.8 C
Belgrade
subota, 27 novembra, 2021

POČELE POBUNE PO ULICAMA SRBIJE: Građanima telima blokirali automobil, stigla policija! (VIDEO)

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Kako je javio reporter 021.rs, građani koji su u blokadi u Preradovićevoj ulici, oko 22 sata, primetili su automobil koji je stajao nekoliko desetina metara dalje i u kojem je, kako su rekli, bila jedna zamenica novosadskog javnog tužioca. Građani su prišli, a žena je tada upalila kola i udarila nekoliko građana koji su bili iza automobila. 

Došlo je do rasprave, a žena je zatim izašla iz svojih kola i otišla do policijskog vozila. 

Građani su okružili taj policijski automobil i ne dozvoljavajući mu da ode. Na mesto protesta stiglo je još ekipa policije, Žandarmerija, Hitna pomoć, a došao je i načelnik novosadske policije Slobodan Malešić.

- Advertisement -

 Takođe, povećao se i broj građana na protestu.  

Hitna pomoć odvezla je jednu ženu koja se žalila da joj je u incidentu povređena noga. Nakon što je posle 1 čas iza ponoći dežurni viši tužilac izveo uviđaj u prisustvu policije, građani su dozvolili da se žena koja je bila u kolima odveze u Klinički centra Vojvodine na vađenje krvi i dalje uzimanje izjave. 

- Advertisement -

Posle svega što se dešavalo, građani i porodica su odlučili da protest i blokadu za sada prekinu i da se drže prvobitnog dogovora da tužilaštva daju rok od sedam dana da reaguje i pritvori osumnjičenog, a u slučaju da ne bude reakcije, novi protest bude u petak 6. avgust u 20 časova na istom mestu i da tada počnu sa dvadesečetvoročasovnim blokadama Preradovićeve ulice do ispunjenja zahteva.

- Advertisement -
Source021
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti