14.8 C
Belgrade
ponedeljak, 27 septembra, 2021

OTVOREN POZIV SVIM GRAĐANIMA SRBIJE: Svi u jedan front protiv izdaje Kosova i Metohije!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Pokret Oslobođenje pozvao je danas sve građane Srbije i rodoljubive organizacije da im se priključe u aktivnostima „protiv izdaje Kosova i Metohije“.
U saopštenju koje potpisuje Savet za Kosovo i Metohiju ovog pokreta, navodi se da aktuelna vlast u Srbiji „sprovodi najveću izdaju u istoriji Srbije“ i da je namera Aleksandra Vučića da uskoro „prizna nezavisnost lažne države Kosovo“.

„O tome najbolje svedoči svakodnevna kampanja u režimskim medijima, kojom se Srbi ubeđuju da odustanu od Kosova i kojom se traže modeli da se u javnosti prezentuje ova izdaja. Vučić ustvari realizuje obećanje koje je dao kada su ga zapadni sponzori doveli na vlast“, kaže Ivan Ivanović, predsednik Saveta za Kosovo i Metohiju.

On dodaje da su akti ovog režima po pitanju Kosova protivustavni i nezakoniti i da će, kako kaže, prema svim najavama uskoro biti potpisan i pravno obavezujući sporazum, kojim će Vučić de fakto priznati tzv. Kosovo i dopustiti im ulazak u Ujedinjene nacije.

- Advertisement -

„Zbog toga svi građani, patriote, rodoljubivi pokreti i organizacije moraju da stanu u jedan front za odbranu suvereniteta Republike Srbije i časti Srbije. Ovo je crvena linija na kojoj moramo da zaustavimo i pobedimo ovaj izdajnički režim“, rekao je Ivanović.

Iz Pokreta Oslobođenje saopštili su da oni već sprovode niz terenskih akcija po ovom pitanju, a na ostale patriotske snage u zemlji apeluju na zajedničko i koordinisano delovanje „zarad sprečavanja sramotne izdaje“.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti