GOTOVO: Šćepanović nije više trener Partizana, na klupu dolazi bivši trener Zvezde!

Obavezno pročitajte

Iako je delovalo da će Vlado Šćepanović ostati još jedan meč na čelu stručnog štaba beogadskog Partizana, klub je doneo odluku da u duelu sa Igokeom beogradske crno-bele predvodi trener Milivoje Lazić, nekadašnji trener Crvene zvezde.

Odluka je doneta budući da su pomoćni treneri beogradskog kluba Aleksandar Matović i Dejan Mijatović pozitivni na koronavirus. Lazić je trenutno zaposlen u klubu kao trener juniorske selekcije Partizana.

Partizan trenutno ima skor 2-2 u ABA ligi i 2-3 u Grupi A Evrokupa.

- Advertisement -

Posebno je problematična bila utakmica Evrokupa sa Burgom, u kojoj je Partizan izgubio u Beogradu prikazavši razočaravajuću partiju.

Milivoje Lazić ima 42 godine, a u karijeri je radio u FMP i Crvenoj zvezdu, u kojoj je bio glavni trener tokom kratkog perioda 2012. godine.

U Partizanu je radio kao pomoćni trener Vladi Jovanoviću u sezoni 2010/2011 a u mlađim kategorijama tima iz Humske je od prethodne godine.

Milivoje Lazić, Šćepanović otkaz

I dalje nije potrvđeno ko će biti dugoročno rešenje za Partizan na pozciji glavnog trenera.

Šćepanović je tako brzo okončao i drugi posao na kojem je radio kao glavni trener, pošto je 2016. godine radio i kao trener Budućnosti. U međuvremenu je bio pomoćni trener u Bambergu i Partizanu.

Iza njega je i fantastična igračka karijera u kojoj je osvojio čak tri zlatne medalje sa reprezentacijom Jugoslavije na velikim takmičenjima.

Uskoro opširnije…

SourceSportklub

Ostavite komentar

Najnovije objave

Milioni na protestima u Francuskoj, privedeno 80 osoba, povređena 123 policajca

PARIZ – U Francuskoj su danas na protestima zbog reforme penzija povređena 123 policajca i žandarma i privedeno je više...

Još priča na sličnu temu