GORAN VESIĆ: Nemam dovoljno iskustva da budem premijer, u SNS-u ima boljih od mene

Obavezno pročitajte

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Goran Vesić izjavio je da će parlament biti konstituisan najkasnije do početka avgusta, kao i da očekuje da će mesto premijera dobiti „neko ko je predstavnik SNS“, jer ta stranka ima najviše poslanika.

Vesić je u intervjuu za Večernje novosti, komentarišući medijske navode da bi mogao da bude budući premijer, rekao on lično nema dovoljno iskustva da bude na čelu naredne vlade, i da u njegovoj stranci postoje „mnogo iskusniji i bolji ljudi koji mogu da budu na tom mestu“.

- Advertisement -

„Imam samo želju da radim konkretne stvari, na kojima mogu da se vide rezultati, to je bio moj stav kada sam razgovarao sa (predsednikom SNS Aleksandrom) Vučićem 2012. godine o povratku u politiku i dolasku u SNS. Videćemo da li će se moje i stranačke želje poklopiti“, kazao je on.

Bivši zamenik gradonačelnika Beograda naglasio je i da neće biti direktor novog preduzeća koje bi se bavilo izgradnjom beogradskog metroa.

SourceN1

Ostavite komentar

Najnovije objave

Specijalno tužilaštvo tzv. Kosova: Pritvorenima u današnjem incidentu zadržavanje od 48 sati

Specijalno tužilaštvo Kosova je saopštilo da je tokom današnje akcije Policije Kosova privedeno šest lica koja su učestvovala u...

Još priča na sličnu temu