GORAN VESIĆ: Ne znam da li ću biti ministar, Vučić će to odlučiti

Obavezno pročitajte

Član predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Goran Vesić izjavio je danas da ne zna da li će biti ministar u budućoj Vladi i da će to odlučiti predsednik Srbije Aleksandar Vučić i mandatar.

„Kada se završe konsultacije, Vučić će utvrditi da li postoji parlamentarna većina, a postoji, onda će mandat poveriti onome za koga smatra da je najbolji za to“, objasnio je Vesić za TV Pink. On je rekao da će predsedništvo SNS-a odlučiti da li će deo Vlade da bude još neka stranka.

- Advertisement -

„Na nivou Beograda smo u koaliciji sa Socijalističkom partijom Srbije, a moguće da ćemo mi (SNS) želeti da imamo što više stranaka uz sebe. Videćemo, predsedništvo će odlučiti“, rekao je Vesić.

Takođe je rekao da su i ministar finansija Siniša Mali, gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučevic i premijerka Ana Brnabić zaslužili da budu predsednici Vlade i da su pokazali da su sposobni da obavljaju tu funkciju.

SourceDanas

Ostavite komentar

Najnovije objave

Specijalno tužilaštvo tzv. Kosova: Pritvorenima u današnjem incidentu zadržavanje od 48 sati

Specijalno tužilaštvo Kosova je saopštilo da je tokom današnje akcije Policije Kosova privedeno šest lica koja su učestvovala u...

Još priča na sličnu temu