18.9 C
Belgrade
sreda, 5 oktobra, 2022

GORAN MILETIĆ: Vučić prvi govori o LGBT građanima kao ravnopravnima, održaćemo Prajd

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Jedan od organizatora Evroprajda Goran Miletić istakao je za Tanjug da je predsednik Vučić govorio da niko ne treba da se odriče svojih članova porodice i ljudi u svom okruženju samo zato što imaju drugačiju seksualnu orijentaciju.

„To kako je danas o pripadnicima LGBT populacije govorio predsednik Srbije Aleksandar Vučić prvi je put da je neki visoki predstavnik države govorio o toj zajednici kao o ravnopravnim građanima ovog društva koji moraju uživati sva ljudska prava kao i ostali“, rekao je koordinator Evroprajda i naveo da će šetnja tokom Evroprajda svakako biti održana 17. septembra.

- Advertisement -

„Predsednik Vučić je prvenstveno govorio da moramo biti jednaki, da smo delovi porodice i govorio je i svojim ličnim primerom, što je novi kvalitet da neko kaže da u svojoj porodici ima pripadnika LGBT zajednice“, rekao je Miletić, a objavio Tanjug na svom sajtu.

- Advertisement -
SourceN1
- Advertisement -

Srodni članci

1 KOMENTAR

  1. Ne interesuje me sta Vam je Vucic obecao, ne zelim da gledam ni ja ni moja deca Vase gole zadnjice. Ja ne trljam nikome na nos da volim suprotan pol pa me ne zanima sta vi volite i zelite. Decu Vam ne damo.

Ostavite komentar

Najnovije vesti

%d bloggers like this: