Gojku Raičeviću i Draženu Živkoviću određen pritvor, sutra u 9 sati saslušanje

Osnovni tužilac Biljana Medenica odredila je pritvor Raičeviću i Živkoviću, a saslušanje je zakazano za sutra u 9 časova

Obavezno pročitajte

Glavnom uredniku IN4S Gojku Raičeviću određen je pritvor, nakon informativnog razgovora u Osnovnom državnom tužilaštvu. Pritvor je određen i Draženu Živkoviću, glavnom uredniku portala Borba.

Raičević i Živković pozvani na informativni razgovor po nalogu Osnovnog državnog tužilaštva, zbog vesti koja je objavljena, da je u Vili Gorica došlo do eksplozije.

Tu vest su preneli i objavili i regionalni mediji.

Osnovni tužilac Biljana Medenica odredila je pritvor Raičeviću i Živkoviću, a saslušanje je zakazano za sutra u 9 časova.

Ostaje nejasno, zbog čega je određeno zadržavanje Raičeviću i Živkoviću, kada nije nastupila nikava panika, kao i činjenica da je objavljeno saopštenje Uprave policije, koja je dematnovala da je reč o eskploziji, već je navedeno da se radi o elektro kvaru.

Ovo je po svemu sudeći očigledna koordinacija neformalnih centara moći, policije i tužilaštva u nameri da se Gojko Raičević i Dražen Živković, i portali IN4S i Borba eliminišu sa medijske scene.

Sourcein4s

Ostavite komentar

Najnovije objave

RUSKI DIPLOMATA: Pokrenuli su rat bez pravila – Zapad treba da bude spreman za sve

Rusija se neće ograničavati po pitanju mogućih odgovora na ograničavanje cene ruske nafte koju je uveo Zapad, izjavio je...

Još priča na sličnu temu