Gojku Raičeviću i Draženu Živkoviću određen pritvor, sutra u 9 sati saslušanje

Osnovni tužilac Biljana Medenica odredila je pritvor Raičeviću i Živkoviću, a saslušanje je zakazano za sutra u 9 časova

Obavezno pročitajte

Glavnom uredniku IN4S Gojku Raičeviću određen je pritvor, nakon informativnog razgovora u Osnovnom državnom tužilaštvu. Pritvor je određen i Draženu Živkoviću, glavnom uredniku portala Borba.

Raičević i Živković pozvani na informativni razgovor po nalogu Osnovnog državnog tužilaštva, zbog vesti koja je objavljena, da je u Vili Gorica došlo do eksplozije.

- Advertisement -

Tu vest su preneli i objavili i regionalni mediji.

Osnovni tužilac Biljana Medenica odredila je pritvor Raičeviću i Živkoviću, a saslušanje je zakazano za sutra u 9 časova.

Ostaje nejasno, zbog čega je određeno zadržavanje Raičeviću i Živkoviću, kada nije nastupila nikava panika, kao i činjenica da je objavljeno saopštenje Uprave policije, koja je dematnovala da je reč o eskploziji, već je navedeno da se radi o elektro kvaru.

Ovo je po svemu sudeći očigledna koordinacija neformalnih centara moći, policije i tužilaštva u nameri da se Gojko Raičević i Dražen Živković, i portali IN4S i Borba eliminišu sa medijske scene.

Sourcein4s

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu