-3.3 C
Belgrade
petak, 28 januara, 2022

Gojku Raičeviću i Draženu Živkoviću određen pritvor, sutra u 9 sati saslušanje

Osnovni tužilac Biljana Medenica odredila je pritvor Raičeviću i Živkoviću, a saslušanje je zakazano za sutra u 9 časova

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Glavnom uredniku IN4S Gojku Raičeviću određen je pritvor, nakon informativnog razgovora u Osnovnom državnom tužilaštvu. Pritvor je određen i Draženu Živkoviću, glavnom uredniku portala Borba.

Raičević i Živković pozvani na informativni razgovor po nalogu Osnovnog državnog tužilaštva, zbog vesti koja je objavljena, da je u Vili Gorica došlo do eksplozije.

- Advertisement -

Tu vest su preneli i objavili i regionalni mediji.

Osnovni tužilac Biljana Medenica odredila je pritvor Raičeviću i Živkoviću, a saslušanje je zakazano za sutra u 9 časova.

Ostaje nejasno, zbog čega je određeno zadržavanje Raičeviću i Živkoviću, kada nije nastupila nikava panika, kao i činjenica da je objavljeno saopštenje Uprave policije, koja je dematnovala da je reč o eskploziji, već je navedeno da se radi o elektro kvaru.

- Advertisement -

Ovo je po svemu sudeći očigledna koordinacija neformalnih centara moći, policije i tužilaštva u nameri da se Gojko Raičević i Dražen Živković, i portali IN4S i Borba eliminišu sa medijske scene.

- Advertisement -
Sourcein4s
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti