GODINA POČELA LOŠE: Dačić teroriše narod u Srbiji preko Pinka od rane zore, ne mari!

Obavezno pročitajte

Prvi dan nove, 2022. godine i nikada bizarnije jutro. Naime, svako ko je „imao sreće“ da se ovo jutro probudi malo ranije, „uživao“ je listajući kanale jer na koji god da ste „prebacili“ imali ste priliku da vidite samo jedno – predsednika Skupštine, Ivicu Dačića, inače danas i slavljenika.

Naime, Dačić je jutros krenuo žestoko. S televizije, na televiziju, naravno isključivo režimske zbog čega se mnogi pitaju da li mu je možda pošlo za rukom, te se uspešno klonirao.

Ivica je krenuo od TV Prve, a kakvo bi bilo prvo novogodišnje jutro, a da nam Dačić ne zapeva? Naravno, nakon TV Prve, predsednik Skupštine pojavio se u jutarnjem RTV Pinka, kod svoje drugarice Jovane Jeremić.

- Advertisement -

Kod Jovane se zadržao malo duže, jer se voditeljka potrudila da mu tokom gostovanja, na svakih pet minuta, ispunjava rođendanske muzičke želje.

Ivica Dačić Foto: Printscreen/TvPink

„Ivica Dačić kao Bečki koncert, na svim televizijama mu sa tortama čestitaju rođendan 01.01.svake godine“, jedan je od komentara.

Ivica Dačić Foto: Printscreen/TvPrva

„Ivica Dačić, kome je danas rođendan, peva u jutarnjem programu kod Jovane Jeremić, meni je ova godina već odlična“, nastavljaju se komentari.

Dačićev šou počeo je još sinoć na nastupu Jelene Karleuše.

Ivica se ispred Skupštine pojavio nekoliko minuta pre nego što je počeo Jelenin nastup, a društvo mu je pravila „drugarica“ Jovana Jeremić. Njih dvoje su se zajedno provodili uz Karleušine hitove.

Ostavite komentar

Najnovije objave

„Bezbožna vlast u Ukrajini otima velike svetinje“: Joanikije o drami u Kijevsko-pečerskoj lavri

Mitropolit crnogorsko-primorski Joanikije sa sveštenstvom i monaštvom u sabornom Hramu Hristovog Vaskrsenja u Podgorici služio je danas moleban, molitvu...

Još priča na sličnu temu