22 C
Belgrade
utorak, 17 maja, 2022

GLIŠIĆ: Na ponovljenim izborima u Beogradu za SNS 55,6 odsto

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke Darko Glisić izjavio je večeras da je lista ove stranke „Aleksandar Vučić – Zajedno možemo sve” na ponovljenim lokalnim izborima na dva biračka mesta u Beogradu osvojila 55,6 odsto glasova.

- Advertisement -

On je na konferenciji za novinare rekao da su rezultati bolji od onih koje je lista ostvarila 3. aprila na biračkim mestima 7 i 57, odnosno na Konjarniku u opštini Zvezdara i Kanarevom brdu u opštini Rakovica.

„Na ovim mestima smo 3. aprila osvojili 31,5 odsto glasova, odnosno 523 glasa, a danas 55,6 odsto ili 588 glasova”, rekao je Glišić, navodi Tanjug.

Istakao je da je posle današnjih rezultata jasno da će SNS sa partnerima imati većinu u Skupštini grada Beogarda i da će odlučivati o tome ko će biti sledeći gradonačelnik glavnog grada.

- Advertisement -

Zahvalio je predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću što je, kako je rekao, između dva izborna ciklusa preživeo razne napade i pritiske i ostao čvrst i na strani građana Srbije.

„Neki koji su ranije dali glasove nekim drugima sada su svoj glas dali njemu”, rekao je Glišić, a onima koji još žele da ponove izbore poručio da to može da se uradi, kako je naglasio, „već sledećeg vikenda”.

- Advertisement -
SourcePolitika
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti