19.6 C
Belgrade
subota, 13 avgusta, 2022

GLEDAJ SRBIJO, ŠTA TI RADI SNS: Ponižavaju sirotinju, glasa pa mu daju sendvič, a pre toga su ga OPLJAČKALI (VIDEO)

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Kako je Direktno.rs juče pisao da je SNS Zrenjanin spremio pakete za građane koji su spremni da im poklone glas na izborima za Savete mesnih zajednica u ovom gradu, koji se održavaju danas, na društvenim mrežama se pojavio snimak čoveka sa sendvičem, koji je priznao da ga je dobio nakon obavljenog glasanja kada je javno rekao da će glasati za SNS.

– Danas su izbori za Mesne zajednice u Zrenjaninu. Pogledajte kako ponižavaju jadne ljude koje su oni prvo osiromašili, a sada im dele sendviče nakon obavljenog glasanja. Jad i čemer današnje napredne Srbije – naveli su iz Pokreta ujedinjenih fantoma, koji su i objavili video.

Na pitanje kad je dobio sendvič, čovek je odgovorio da ga je dobio prilikom glasanja.

- Advertisement -

– Kako oni znaju za koga si ti glasao – usledilo je pitanje.
JAD I BEDA Desant SNS-a na Zrenjanin (VIDEO)

– Ja sam kazao da ću da glasam za vas i gotovo – odgovorio je stariji čovek, za kojeg je očigledno da je slabijeg imovinskog stanja.

Dakle, ovo je još jedan u nizu dokaza kako izgledaju izbori u „zlatnom dobu“ pod Aleksandrom Vučićem, u kojem je moguće uz svo kršenje izbornih procedura kupiti glas ojađenih i osiromašenih ljudi za jedan sendvič.

- Advertisement -

Podsetimo, izbore za Savete mesnih zajednica u Zrenjaninu raspisao je predsednik Skupštine, a predstavnici građana biraju se u 27 mesnih zajednica, od ukupno 36 koliko ih ima na ovoj teritoriji. Ono što je kuriozitet, informacija da će se izbori održati, postala je dostupna tek nekoliko dana pred njihovo održavanje, te da čak ni koalicioni partneri Srpske napredne stranke nisu imali informacije o izborima za mesne zajednice.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

2 KOMENTARA

  1. Ni oni prethodni DOS i Žuti ništa nisu bolji. Glupo je i očajno što niko od te lopovske bratije nije kažnjen. Dokaz da svi oni, sa ovim sada, rade zajedno je da niko nije zatvoren niti mu je oduzeta imovina. Sve je to ista lopovsko-parazitska družina koja jedno drugom čuva leđa i džep.

Ostavite komentar

Najnovije vesti

%d bloggers like this: