GLEDAJ OVO NARODE: Jovana Jeremić u Skupštini Srbije?! (VIDEO)

Obavezno pročitajte

Nismo dotakli dno. Nismo dotakli ni dno dna. Mi smo zakucani za dno i odatle nas niko odvojiti ne može. Šta drugo čovek da zaključi kada vidi da je predsednik Skupštine Srbije Vladimir Orlić dao dozvolu Jovani Jeremić da špicu svoje emisije snimi u skupštinskom zdanju! Jovani Jeremić?! Ilustracija skupštine i ove vlasti.

Osoba koja često deluje neuračunljivo, koja očigledno ima mentalna odstupanja i neprilagođena ponašanja, koja često izgleda kao gotovo klovn, u špici za svoju emisiju ordinira i snima se po svim lokacijama u Skupštini, uključujući i salu u kojoj se donose zakoni i odluke od kojih zavisi budućnost zemlje.

- Advertisement -

I ovo je ono što je Srbija danas. Sve imamo u ovome – od davanja dozvole da se u Skupštini snima špica za emisije, pa još ovakve. Da na taj način u Skupštinu uđe emisija u kojoj gostuju razni šamani i slični ludaci, emisija čija se voditeljka valja po studiju, izgovara reči koje ne zna šta znače, a ponekad i cele rečenice. Pa samo pre dve, tri nedelje je Jovana Jeremić izvređala Mišel Obamu tvrdeći da nema nikakvu školu i da je sve dobila tako što je podigla suknju i da treba da se ugleda na nju koja je na vreme završila fakultet. Mišel Obamu, koja ima dva završena fakulteta – Prinston i Harvard.

Potpuno nesvesna stepena svog neznanja Jeremićeva, moderna verzija Žike Obretkovića, nastupa apsolutno sigurna u svoju genijalnost. I kao takva završi u Skupštini gde snimi špicu za emisiju.

Na kraju krajeva možda je ovo u stvari dobro jer su i Jovana Jeremić i Skupština Srbije ono što ovaj narod jeste i što zaista hoće da bude.

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu