13.5 C
Belgrade
sreda, 5 oktobra, 2022

GLASANJE ZAVRŠENO: Napeto u Crnoj Gori, policija na svakom koraku

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Crna Gora u neizvesnosti

U svim gradovima Crne Gore, nešto posle 18 sati pripadnici policije su, kako javljaju izvori Nova.rs, krenuli u obilazak ugostiteljskih objekata i savetovali vlasnike da zatvore lokale, kako bi gosti otišli svojim kućama i kako bi se ulice što pre ispraznile.

“Rečeno nam je da će kafići raditi najkasnije do 20 sati jer se svi plaše nemira. Policija je savetovala vlasnike svih lokala u gradu da zatvore i isprazne kafiće” kaže za Nova.rs J. T. iz Pljevalja.

- Advertisement -

Tokom dana predstavnici vlasti u Crnoj Gori, ali i svi iz opozicionih stranaka, pa i iz Mitropolije crnogorsko-primorske, apelovali su na građane da večeras ostanu u svojim domovima, da ne izlaze na ulice, i da bez obzira na krajnji rezultat izbora, pobedu svojih kandidata proslave u kućama, a ne na ulicama, kako ne bi došlo do sukoba i nemira.

Međutim, policija je svakako u pripravnosti u slučaju da dođe do bilo kakvih problema i narušavanja bezbednosti.

“Policija je na svakom punktu. Čula sam da će oko 20 sati blokirati sve gradove” kaže T. Č. iz Budve.

- Advertisement -

Duž čitavog primorja, svedoče meštani, raspoređeni su kordoni policije.

“Vozio sam od Budve do Tivta popodne i duž celog puta raspoređena su vozila MUP-a. Kao da su svi policajci iz Crne Gore ovde” priča P. Đ. iz Tivta.

Nešto pre 20 sati kafići su ispražnjeni, a ulice su ostale puste. Građani su poslušali apel političara iz vlasti i opozicije, da rezultate izbora sačekaju u svojim domovima.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti