GLAS IZ SNS ZAPRETIO: Lopovi iz SPS-a biće na udaru! (VIDEO)

Obavezno pročitajte

Situacija između naprednjaka i socijalista se, po svemu sudeći, ponovo zahuhtava. Gostujući na TV Pink, direktor Srpskog telegrafa, režimskog tabloida, Saša Milovanović najavio je da će „lopovi iz SPS-a biti na udaru“.

– Imate mnoge koji su se tu bogatili tako što su se krili i radili te stvari. Prvo, to što su uradili zaslužuje, naravno, zatvor, ali oni se nisu potrudili čak ni da brane stavove države ili svoje stranke. Nego su se krili i samo su se bavili pljačkom. I takvih ima.

- Advertisement -

I da ne zapostavim obavezno i ove koalicione partnere iz SPS-a. Biće ovi lopovi iz SPS i te kako na udaru. Ima i njih tamo kojima će se baviti i koji će doći pod udar zakona. I mislim da se građani Srbije sigurno raduju tome da ti koji su na bilo koji način se ogrešili o državni novac ili uopšte o građane i njihov novac, koji plaćaju porez i sve ostalo, da takvi treba da odgovaraju.

Bavićemo se još jednom velikom, paralelno sa ovim, korupcionaškom aferom, u koju su uključeni pojedinci iz državnih institucija. Koji su radili razne muljačine sa ugovorima i na taj način su čak zaustavili razvoj Beograda u jednom delu – istakao je Milovanović.

Da li naprednjački režim preko Milovanovića želi da pošalje poruku socijalistima, ili je ovo samo još jedna u nizu „rekla-kazala“ afera, ostaje da se vidi…

Podsetimo, odnosi između naprednjaka i socijalista uzdrmani su nakon što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić zamerio koalicionim partnerima da nisu bili dovoljno uz njega tokom skupštinske sednice o Kosovu i Metohiji. 

Ostavite komentar

Najnovije objave

UN UPOZORAVA: Nestašica vode može da postane svetski problem

Nestašice vode zbog njene preterane potrošnje i klimatskih promena mogle bi da dovedu do svetske krize vode, upozorile su...

Još priča na sličnu temu