GENERAL DELIĆ: Vučić je sumanut, ima više dijagnoza!

Obavezno pročitajte

General Božidar Delić, jedan od osnivača pokreta „LJubav, Vera, Nada“ i bivši poslanik SRS, kaže da je Vojislav Šešelj prodao sve radikale više puta i da bi bilo suludo da i dalje sledi njegovu politiku. Delić tvrdi da Šešelj javno govori da je SRS njegovo privatno preduzeće.

On kaže da je nekada verovao Šešelju, ali da je jedan Šešelj otišao, a drugi se vratio iz Haga.

- Advertisement -

Za razliku od Šešelja on kaže da Vučiću nikad nije verovao i da je reč o sumanutom čoveku koji ima više “F“ dijagnoza.

Delić u interjuu žestoko kritikuje politiku Aleksandra Vučića i SNS navodeći da je u toku uništavanje Srbije. On govori i o stanju u vojsci, malverzacijama u prodaji i nabavci oružja i drugim kriminalnim aferama Aleksandra Vučića i njegovih ministara.

DELIĆ,

Komntarišući Šešeljeve tvrdnje da mu je general Pavković pričao u Hagu kako je Delić tokom borbe prekidao radio vezu sa Pavkovićem on kaže da to nije istina i da se to dogodilo samo jednom tokom borbu za Orahovc sa UČK 1998. Delić je rakao da ga je Pavković zvao par minuta i da je davao kontradiktorna naređenja zbog čega je morao da isključi radio vezu.

– To se stvarno desilo samo jednom prilikom oslobađanja Orahovca kada su njegovi pozivi bili svakih par minuta i kada su mi u neku ruku smeteli a bili su suprotni sa naređenjima koje mi je dao tog dana – kaže Delić i ističe da je to jedini put da je namerno isključio vezu i da to nije bila 1999. kako Šešelj tvrdi, ali da se dešavalo nekad da veza tokom borbe nije mogla da se uspostavi

SourcePravda

Ostavite komentar

Najnovije objave

Akademik Nebojša Lalić na prodaju

Akademik Nebojša Lalić, koji se na predstojećim izborima za novo rukovodstvo SANU, kandidovao za novog generalnog sekretara Akademije, ponudio...

Još priča na sličnu temu