18.2 C
Belgrade
nedelja, 25 septembra, 2022

GENERAL DELIĆ: Vučić je sumanut, ima više dijagnoza!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

General Božidar Delić, jedan od osnivača pokreta „LJubav, Vera, Nada“ i bivši poslanik SRS, kaže da je Vojislav Šešelj prodao sve radikale više puta i da bi bilo suludo da i dalje sledi njegovu politiku. Delić tvrdi da Šešelj javno govori da je SRS njegovo privatno preduzeće.

On kaže da je nekada verovao Šešelju, ali da je jedan Šešelj otišao, a drugi se vratio iz Haga.

- Advertisement -

Za razliku od Šešelja on kaže da Vučiću nikad nije verovao i da je reč o sumanutom čoveku koji ima više “F“ dijagnoza.

Delić u interjuu žestoko kritikuje politiku Aleksandra Vučića i SNS navodeći da je u toku uništavanje Srbije. On govori i o stanju u vojsci, malverzacijama u prodaji i nabavci oružja i drugim kriminalnim aferama Aleksandra Vučića i njegovih ministara.

DELIĆ,

Komntarišući Šešeljeve tvrdnje da mu je general Pavković pričao u Hagu kako je Delić tokom borbe prekidao radio vezu sa Pavkovićem on kaže da to nije istina i da se to dogodilo samo jednom tokom borbu za Orahovc sa UČK 1998. Delić je rakao da ga je Pavković zvao par minuta i da je davao kontradiktorna naređenja zbog čega je morao da isključi radio vezu.

- Advertisement -

– To se stvarno desilo samo jednom prilikom oslobađanja Orahovca kada su njegovi pozivi bili svakih par minuta i kada su mi u neku ruku smeteli a bili su suprotni sa naređenjima koje mi je dao tog dana – kaže Delić i ističe da je to jedini put da je namerno isključio vezu i da to nije bila 1999. kako Šešelj tvrdi, ali da se dešavalo nekad da veza tokom borbe nije mogla da se uspostavi

- Advertisement -
SourcePravda
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti