33.4 C
Belgrade
četvrtak, 30 juna, 2022

GEJTS IZGUBIO NA SUDU: SZO i Vakcine su velika prevara!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Gejts i Kenedi

Sinovac bivšeg američkog predsednika Džona Kenedija, koji je dr Jovani Stojković nedavno lično poslao pismo podrške, Robert F. Kenedi, advokat i aktivista protiv obavezne vakcinacije, pobedio je na sudu Bila Gejtsa.

Vlada Sjedinjenih Američkih Država više neće finansirati fondaciju Bila Gejtsa, “Svetsku zdravstvenu organizaciju” (SZO) i “Centar za kontrolu bolesti” zbog prevare sa vakcinama.

- Advertisement -

Za ovu pobedu zaslužni su advokat Robert F. Kenedi, producent dokumentarnog filma o vakcinama, Vaxxed, Del Bigtri i neprofitna organizacija koja se bori protiv obavezne vakcinacije, Informed Consent Action Network (ICAN).

Oni su tražili da Vlada ispostavi relevantne dokumente koji dokazuju da su sve vakcine, koje su odobrene od strane države u protekle 32 godine, testirane na kvalitet, i nisu pronašni nijedan! Nema ih! Bil Gejts ćuti.

To znači da u Americi nijedna vakcina nije prošla testove kvaliteta.

- Advertisement -

Evo ogromnih pravnih i praktičnih implikacija ove pobede za američki narod:
To znači da američko Ministarstvo zdravlja i svi proizvođači vakcina više od 30 godina obmanjuju američki narod u pogledu efikasnosti i bezbednosti vakcina, što dalje znači da je postojećih pet američkih organizacija za zdravstvenu zaštitu sada pod sumnjom: Centar za kontrolu bolesti (CDC), Uprava za hranu i lekove (FDA), Medicinski institut (IOM), Nacionalni institut za zdravlje (NIH) i sama organizacija „Health“, kao deo Ministarstva zdravlja i ljudskih usluga (DHHS).

Ovo takođe može ugroziti postojanje državnih medicinskih odbora i ekskluzivnih medicinskih udruženja poput Američke medicinske asocijacije (AMA).

To znači da su proizvođači vakcina bili izuzeti od onoga što su svi drugi proizvođači farmaceutskih lekova bili u obavezi da rade na svake dve godine – ponovnu proveru kvaliteta i efikasnosti, što znači da njihove vakcine nikada nisu testirane na kvalitet i nisu imale dokazanu bezbednost, niti efikasnost preko 30 godina.

Ovaj slučaj sada, mogu u pravnom smislu, koristiti svi roditelji koji su protiv obavezne vakcinacije koju su propisale pojedine države, kako bi sprečili prinudnu vakcinaciju svoje dece, kao i svi zaposleni kojima je bilo nametnuto da se vakcinišu, kako ne bi ostali bez posla. Ovaj slučaj sada mogu iskoristiti na sudu svi oni koji traže odštetu po osnovu pvreda izazvanih vakcinom.

Budućnost alopatske (zvanične), medicine u njenom sadašnjem obliku, sada je pod sumnjom, kao i budućnost svetskog farmaceutskog kartela, pošto gotovo svi lekovi koje prepisuju alopatski lekari, potiču od farmaceutskih korporacija koje su takođe počinile prevaru sa vakcinama.

Što se tiče odgovornosti, protiv svih službenika Vlade, koji su usvojili zakone kojima se legalizuje prevara sa Gejtsom i vakcinama na državnom, saveznom ili međunarodnom nivou, ili su na drugi način pomogli i podržavali prevaru, sada se može podneti tužba za prevaru sa vakcinama, malverzacije, i u nekim slučajevima, a prema Nirnberškom kodeksu, za ratne zločine.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

8 KOMENTARA

 1. Nedostaje mi link do nekog zvaničnog izvora koji bi potvrdio verodostojnost ove informacije. Bez toga ništa. Bez dokaza je sve pa i ovo samo prazna, senzacionalistička priča bez pokrića. Sorry.

 2. Postovani,
  FaceBook je obrisao moju poruku u vezi Vaseg komentara, koju sam poslao na preko 20 razlicitih FB adresa, (pogledajte prilog dole).
  Kada sam pokusao da odgovorim na par adresa osoba koje su primile moje obavestenje i reagovale na isto, video sam da je moje (poslato) obavestenje obrisano sa njihovog FB naloga. Pokusao sam da ponovo posaljem putem komentara, ali tada se pojavilo FB obavestenje meni da je „Komentar obrisan od strane vlasnika informacije“, (tj. od strane NasaBorba.com)
  Da li je tacno da NasaBorba.com brise lnk obavestenja koje sam od Vas prethodno primio? Ako jeste, molim da objasnite zasto to cinite? Zar Vas interes nije da sto vise gradjana Srbije bude obavesteno, ili NasaBorba.com objavljuje trule lazi kao i ovi zlotvori koji brisu moju (tj. Vasu) prosledjenu informaciju?
  Molim odgovorite preko vaseg FB naloga.
  Hvala i srdacan pozdrav,
  Srbin

  Komentar koji sam pre 60 minuta poslao na razne adrese FB korisnika:
  „Procitajte i delite dalje:
  https://nasaborba.com/gejts-izgubio-na-sudu-szo-i-vakcine/?“fbclid=IwAR04XJn5GSu2Pptlt5IRBM2h6hJkCslDUcVveDOcw4giRtvP8NOw9Tb3XMg

 3. Teška glupost! Vakcine su jedna od najtestiranijih kategorija uz stotine znanstvenih radova objavljenih na njihovu temu u raznim zemljama. Za razliku od homeopatskih i detox tretmana sa nula testova, samo rekla-kazala… ali moraš vjerovati da rade kad ih skupo plaćaš.

Ostavite komentar

Najnovije vesti

%d bloggers like this: